Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Oficina de Serveis a l'Empresa mostra la utilitat dels projectes de millora de la competitivitat 2014 L’OSE ha donat a conèixer els programes Implantació i millora del Quadre de Comandament, Finançament a mida i Xarxa Rubí Empresa https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L'Oficina de Serveis a l'Empresa mostra la utilitat dels projectes de millora de la competitivitat 2014

L’OSE ha donat a conèixer els programes Implantació i millora del Quadre de Comandament, Finançament a mida i Xarxa Rubí Empresa
L’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de l’Ajuntament de Rubí ha presentat aquest dilluns, en el marc de la jornada Claus per la teva empresa, els tres projectes de millora de la competitivitat empresarial que es desenvoluparan entre els mesos de maig i desembre dins el Pla de Mesures Anticrisi 2014, dotat amb 3,6 milions d’euros. Prop d’una vintena de persones, representants de tot tipus d’empreses, han assistit a la sessió.

Eulàlia Balaña, experta en estudis de mercat, màrqueting i vendes, i gerent d’EBCCE, ha donat a conèixer el projecte d’Implantació i millora del Quadre de Comandament, adreçat a optimitzar la gestió i organització de les empreses. Mitjançant deu hores de sessions personalitzades, s’analitza la situació de la companyia, s’acorden uns objectius inicials i com assolir-los. En la darrera fase del projecte, es lliura a l’empresa el Quadre de Comandament, una eina elaborada amb el programa Excel que l’ajudarà a controlar totes les variables que intervenen en aquest procés de millora.

Aquest dilluns també s’ha presentat el programa Finançament a mida, dissenyat per estudiar i millorar la capacitat financera de l’empresa. Tal com ha explicat Lourdes Pérez, experta en gestió econòmica financera, direcció estratègica i habilitats organitzatives, i gerent d’Educaemotions, l’objectiu principal d’aquesta acció és ajudar les companyies a aconseguir finançament en funció de la seva capacitat real d’endeutament i millorant el seu poder de negociació amb la realització d’un dossier executiu financer.

Per demostrar l’eficàcia d’aquest programa, s’ha donat a conèixer el cas pràctic de l’empresa Distribución de mallas y repuestos (DMR), que va aconseguir finançament gràcies a la seva participació en l’anterior edició del projecte.

El tercer programa que s’ha exposat a la sessió d’aquest dilluns és la Xarxa Rubí Empresa, pensada per fomentar i establir la col·laboració entre empreses, buscant la complementarietat i el valor afegit en l’àmbit de la innovació, amb l’objectiu de guanyar posicionament al mercat. El projecte incideix en l’optimització de recursos, la proximitat i les noves tecnologies, però també en les relacions de confiança.

Imma Pérez, experta en xarxes i col·laboració empresarial, i directora de Nottopic, ha explicat el funcionament d’aquest programa, que s’estructura en 40 hores d’assessorament i dinamització durant vuit mesos, que inclouen treball individualitzat amb les empreses i sessions en grup, així com la creació d’una plataforma en línia de participació i seguiment del projecte. No es tracta d’un programa nou però sí que enguany rep un nou impuls en el marc del Pla de mesures anticrisi.

Les empreses interessades en qualsevol dels projectes exposats aquest dilluns poden obtenir-ne més informació a l’OSE, situada a la Masia de Can Serra, al carrer Can Serra, 3, trucant al telèfon 93 588 70 00 (ext. 1439) o bé enviant un correu electrònic a masm@ajrubi.cat.