Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Oficina de Servei a l'Empresa (OSE) comença un programa per l'exportació i internacionalització de les empreses Aquest projecte, subvencionat totalment per l'Ajuntament de Rubí, forma part del programa de reactivació econòmica per les empreses https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L'Oficina de Servei a l'Empresa (OSE) comença un programa per l'exportació i internacionalització de les empreses

Aquest projecte, subvencionat totalment per l'Ajuntament de Rubí, forma part del programa de reactivació econòmica per les empreses
L'Oficina de Serveis a l'Empresa (OSE) inicia aquest divendres, 5 d'octubre, el Projecte d'iniciació i consolidació de l'exportació, amb l'objectiu de donar assessorament i acompanyament individualitzat a 15 pimes i micropimes de Rubí que vulguin començar o consolidar la seva experiència exportadora.

La jornada d'aquest divendres tindrà lloc a l'auditori de l'Edifici Rubí Desenvolupament. Natàlia Bertran, responsable de comerç internacional de la Cambra de Terrassa, Josep Prats, director gerent de la Cambra de Terrassa, i Olga González, cap de promoció econòmica de l'Ajuntament de Rubí, seran els ponents de la jornada durant la qual es treballarà sobre la importància de la internacionalització i el per què les empreses petites també es poden plantejar un projecte d'exportació, com una bona alternativa per superar la crisi i millorar la seva competitivitat. El projecte que presenta l'Ajuntament és un servei d'assessorament i acompanyament personalitzat per començar a exportar, o bé per consolidar l'experiència exportadora.

Adreçat a petites i mitjanes empreses de Rubí, industrials i de serveis, aquesta primera sessió de divendres també servirà perquè les empreses participants puguin veure com poden acollir-se a cada itinerari d'iniciació i consolidació de l'exportació. Posteriorment es faran diferents sessions d'acompanyament conjuntes i personalitzades amb un assessor expert en comerç internacional, amb qui es podrà dur a terme un pla de treball que orienti a l'empresa. Totes les sessions es faran durant els mesos d'octubre, novembre i desembre. El projecte finalitzarà amb un acte de cloenda amb les empreses participants i exemples de casos d'èxit. Les places són limitades a 15 empreses i es poden realitzar les inscripcions a http://www.rubiempresa.net/.

Una nova sessió formativa
L'OSE va organitzar una nova sessió formativa per a empreses el passat 2 d'octubre. Amb el títol 'Alemanya: com garantir l'èxit en la cerca del teu agent comercial?', dirigida a empreses interessades en conèixer eines clau per trobar un agent comercial al mercat alemany. Va comptar amb la participació de 13 assistents que durant la sessió taller van poder veure les eines per cercar un agent comercial i van obtenir informació sobre com seleccionar, gestionar i garantir el funcionament d'un agent comercial.