Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'obra 'Pagesia i Art' de Joan Mas serà la imatge de la 20a Fira de Sant Galderic L’alcaldessa ha lliurat el premi coincidint amb les Fires d’Art de Primavera, del Col·leccionisme i del Trasto https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L'obra 'Pagesia i Art' de Joan Mas serà la imatge de la 20a Fira de Sant Galderic

L’alcaldessa ha lliurat el premi coincidint amb les Fires d’Art de Primavera, del Col·leccionisme i del Trasto
El passeig Francesc Macià ha acollit aquest diumenge la 13a Fira del Col·leccionisme, la 12a Fira d’Art de Primavera i la 5a Fira del Trasto, organitzades per l’Associació Sant Galderic i els Amics del Col·leccionisme de Rubí. En el marc d’aquesta jornada, l’alcaldessa, Carme García, acompanyada per la regidora de Promoció de la Cultura, Neus Muñoz, ha fet entrega del premi del concurs per escollir la imatge gràfica de la 20a Fira de Sant Galderic, que se celebrarà el proper mes d’octubre.

Joan Mas ha estat l’artista que s’ha fet amb el guardó amb l’obra Pagesia i art, que reprodueix dues pastanagues entrellaçades, les fulles de les quals es transformen en les paraules “art” i “pagesia”. D’altra banda, s’ha lliurat un accèssit a Pep Borràs ha per l’obra titulada La nostra fira.

El certamen, obert únicament als membres de l’Associació Sant Galderic, ha comptat enguany amb la participació de cinc obres: dues pintures i tres fotografies. Totes elles es poden veure des de divendres i fins al 7 de juny a l’Ateneu Municipal, on també s’exposen aquests dies un conjunt de punts de llibre dedicats a gegants de la col·lecció de Xavier Callao.

Fires participatives
Les Fires d’Art de Primavera, del Col·leccionisme i del Trasto s’han pogut visitar durant tot el matí de diumenge al passeig Francesc Macià, on s’han aplegat més d’una seixantena de parades (25 de col·leccionistes, 23 d’artesans, cinc d’artistes i 12 d’objectes de segona mà).

Segons les entitats organitzadores, les diferents mostres han estat força concorregudes i s’hi ha viscut un gran ambient, gràcies en part a la coincidència de les fires amb una diada castellera i una audició de sardanes.