Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Llum per un dia als carrers de Sant Muç Alguns carrers de Sant Muç s'han il·luminat degut a les proves realitzades per comprovar el sistema d'enllumenat públic a la zona. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Llum per un dia als carrers de Sant Muç

Alguns carrers de Sant Muç s'han il·luminat degut a les proves realitzades per comprovar el sistema d'enllumenat públic a la zona.
Els conductors que dimarts, 19 de febrer, a la nit van circular per l’avinguda Can Tapis de Sant Muç van poder veure, per primer cop, la major part d’aquesta via il•luminada. I és que es van fer proves del sistema d’enllumenat públic d’alguns carres de Sant Muç, on les obres estan en fase de finalització i prevista la seva recepció en un curt termini de temps. De forma prèvia a l’encesa de llums, l’Ajuntament va convocar una reunió amb els veïns i GPO on se’ls va informar, i se’ls va facilitar algunes còpies, dels cartells informatius que es distribuiran a les zones de la urbanització on els propietaris de parcel•les encara no han fet l’escomesa interior dels serveis de llum i telèfon i, per tant, no es poden retirar els pals elèctrics i de telefònica de la calçada.

Més informació