Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Lliurats els premis del Concurs de Punts de Llibre sobre la riera L'exposició de tots els treballs presentats es pot visitar a la Sala infantil de la biblioteca fins al 30 d’agost. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Lliurats els premis del Concurs de Punts de Llibre sobre la riera

L'exposició de tots els treballs presentats es pot visitar a la Sala infantil de la biblioteca fins al 30 d’agost.
Els tres guanyadors del 18è Concurs de Punts de Llibre de Rubí ja han rebut, en un acte a l’auditori de la Biblioteca, els seus respectius lots de llibres com a guanyadors d’aquest certamen, en què els 345 nens i nenes participants d’aquesta edició han dibuixar la riera de Rubí com una part integrant de la ciutat i com a espai per gaudir i passejar, que ha estat el tema escollit en el marc de la commemoració del 50è aniversari de la rierada.

Els guanyadors han estat Paula Jiménez (categoria de 5 a 9 anys) de l’Escola Ca n’Alzamora, Cèlia Rodríguez d’EDRA (categoria de 10 a 13 anys) i Ivan Gil d’EDRA (categoria de 14 a 16 anys). Els punts de llibre guanyadors es repartiran a partir de les pròximes setmanes als usuaris i usuàries de la biblioteca que facin ús dels seus serveis i tots els punts de llibre presentats seran exposats a la Sala Infantil de la Biblioteca des del 25 de juny fins al 30 d'agost.
En aquesta edició, el jurat ha estat integrat pels artistes locals Miquel Mas, Joaquim Conca i Pep Borràs i la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Rubí.

Construïm la mascota de la Biblioteca

Per a què tots els nens i nenes de la ciutat que vulguin puguin tenir la seva mascota de la Biblioteca, aquesta setmana pròxima es farà el Taller de Creació de la Mascota de la Biblioteca: Petit Bòdum, suspès el passat mes d’abril. Tots els infants que participin podran crear un Bòdum per endur-se’l a casa seva, mentre que l’artista local Pep Borràs elaborarà un amb els participants que romandrà a la Biblioteca com a mascota oficial. El taller es farà el pròxim dimarts 26 de juny a les 18 h.