Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Lliurats els premis del 25è Concurs de Màscares de Carnaval organitzat per l’Escola d’Art de Rubí Aquest any han participat prop de 250 propostes diferents. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Lliurats els premis del 25è Concurs de Màscares de Carnaval organitzat per l’Escola d’Art de Rubí

Aquest any han participat prop de 250 propostes diferents.
Cinc de les prop de 250 propostes de disseny de màscares presentades al 25è Concurs de Màscares de Carnaval 2102, organitzat per l’Escola d’Art i Disseny de Rubí EDRA, van veure ahir recompensada la seva creativitat en rebre el guardó de la seves respectives categories.

En la categoria de majors de 18 anys, el guanyador va ser José Maria Suárez, que va rebre 300 euros en metàl·lic, en la de 14 a 17 anys va guanyar el 1r premi Adrián Vázquez i el 2n Joselyn Campuzano i en la de 10 a 13 anys el 1r premi va ser per a Júlia Bröll i el 2n premi per a Judit Ribert. Els guanyadors d’aquestes categories van rebre 120 euros en material didàctic i 60 € els dos accèssits, mentre que els participants més petits, de 5 a 9 anys, van rebre tots un premi sorpresa.

Aquest any, s’han presentat els capgrossos de l’Escola d’Art, una colla de dimonis realitzats pels alumnes del grup de 13 a 17 anys dels tallers d’expressió plàstica de l’escola abans de l’entrega de guardons, en què ha participat la regidora d’Educació, Arés Tubau, i ha actuat el grup de percussió de l'Escola de Música Pere Burés.