Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Lliurament dels premis literaris del VIII Concurs de poesia i narrativa del Casal de la Gent Gran Amb quatre categories diferents, aquest certamen està obert a tota la ciutadania. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Lliurament dels premis literaris del VIII Concurs de poesia i narrativa del Casal de la Gent Gran

Amb quatre categories diferents, aquest certamen està obert a tota la ciutadania.
L’alcaldessa de Rubí, Carme Garcia, i la regidora de Serveis a les persones, Ana Ma. Martínez, han lliurat els respectius guardons als guanyadors del VIII Concurs de Poesia i Narrativa que organitza anualment el Casal de la Gent Gran. Aquest certament, que es convoca en quatre categories: poesia en català i castellà i narrativa en català i castellà, està obert a tota la ciutadania, major de 15 anys i empadronat a les comarques del Vallès.

Els guanyadors dels primers premis en les diverses categories han estat:

  • Poesia en català: “La Roca” de Pere Torelló.
  • Poesia en castellà: “Setanta vegades 7” de Blai Vilalta.
  • Narrativa en català: “Ad libitum” de José Sànchez del Viejo.
  • Narrativa en castellà: “Recuerdo de una importante historia” dels usuaris del Centre de dia de Rubí.

En aquesta edició, el concurs, que enguany estava dedicat a l’escriptora Mercè Rodoreda, ha comptat amb la participació de prop de 30 de persones, quasi el doble que l’any passat, la majoria de les quals són persones en situació laboral activa. Aquests premis estan concedits de forma conjunta per l’Ajuntament de Rubí, la Generalitat de Catalunya i l’Associació del Casal de Gent Gran.