Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Lliurament dels Premis Cambra 2011 L’alcaldessa de Rubí lliura els guardons a les quatre empreses de la ciutat que han estat premiades en Internacionalització, Formació i coneixement i Impuls de la Innovació, la Recerca i el Desenvolupament. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Lliurament dels Premis Cambra 2011

L’alcaldessa de Rubí lliura els guardons a les quatre empreses de la ciutat que han estat premiades en Internacionalització, Formació i coneixement i Impuls de la Innovació, la Recerca i el Desenvolupament.
L’alcaldessa de Rubí, Carme Garcia, ha lliurat el guardó a les quatre empreses de la ciutat que han estat premiades en l’edició 2011 del Premis Cambra, que han estat premiades en els àmbits de Internacionalització, Formació i coneixement i Impuls de la Innovació, la Recerca i el Desenvolupament. Brugarolas i Eurofragance han rebut el premi a la Internacionalització per la seva consolidació en el mercat asiàtic en els darrers dos anys, en el primer cas, i per l’increment d’exportacions acumulat en els darrers dos anys, que ha crescut un 76% del 2008 al 2010, en el segon. Mentre que Rubinum ha rebut el guardó a la Formació i el Coneixement per l’aplicació d’un pla de formació anual, realitzat pels 11 treballadors de la plantilla amb 533 hores destinades a la formació; i Deltalab pel seu Impuls de la innovació, la recerca i el desenvolupament en la seva aposta per la innovació com a principal estratègia de l’empresa des dels seus inicis, amb una contrastada trajectòria aplicant polítiques d’innovació i qualitat.

L’acte de lliurament, que s’emmarca dintre dels actes de commemoració dels 125 anys d’història de la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa, que van començar a Rubí el passat mes de maig, ha estat presidit pel president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, i ha comptat amb una àmplia representació del teixit econòmic, empresarial, polític i social, amb més de 500 participants, entre els quals hi havia el president de la Cambra de Terrassa, Marià Galí, el president del Consell de Cambres de Catalunya, Miquel Valls, les alcaldesses de Rubí i Sant Cugat, Carme García i Merce Conesa, i l’alcalde de Terrassa, Pere Navarro.

A més de les empreses rubinenques, han rebut aquest guardó, que reconeix públicament les empreses i persones que més han contribuït a potenciar el desenvolupament econòmic i social de la demarcació de Terrassa, altres vuit més: Ajudes Tècniques Bach i Down to Moon de Sant Cugat del Vallès, Integraciones Digitales Gold, Sanmy, Serafí Indústria Gràfica Publicitária, Telstar Technologies i Leitat Technological Center de Terrassa; i Celsa Group de Castellbisbal. A més s’ha atorgat el Premi Cambra al Lideratge Empresarial a Enric Lloveras i Martí i Miquel Lloveras i Martí que copresideixen l’empresa Martín Lloveras de Terrassa.

Aquests reconeixements de la Cambra de Comerç de Terrassa estan oberts a la participació de les més de 30.000 empreses dels 12 municipis de la demarcació de Terrassa, que són escollides anualment per un jurat integrat per persones vinculades al món institucional, polític, empresarial i periodístic.