Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Lliurament del premis del 16è Concurs de punts de llibre de la Biblioteca Mestre Martí Tauler Aquest any, en què el tema escollit era la nova biblioteca, s’han presentat també més de 1.000 propostes diferents. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Lliurament del premis del 16è Concurs de punts de llibre de la Biblioteca Mestre Martí Tauler

Aquest any, en què el tema escollit era la nova biblioteca, s’han presentat també més de 1.000 propostes diferents.
Un total de 1114 punts de llibre dissenyats per infant i joves de la nostra ciutat, d’entre 5 i 16 anys, han participat en el 16è Concurs de Punts de Llibre de la Biblioteca Mestra Martí Tauler, que va ser lliurat ahir a la tarda en la mateixa biblioteca al seus guanyadors: Hafsa Barrouhou de 8 anys, Guillermo Castillo d’11 anys, Paula Lara de 13 anys i Anna Batalla de 16 anys. A més el jurat, va triar com a finalista un punt de llibre elaborat per Elsa González, també de 8 anys. Els quatre punts guanyadors seran impresos i repartits entre els usuaris de la Biblioteca al llarg de l’any.

Aquest any, en què el tema escollit, “La Biblioteca, nous espais, més serveis”, demanava als participants que plasmessin en els punts la seva visió personal sobre les biblioteques en el món en la societat actual, s’han presentat 838 en la categoria de 5 a 9 anys, 272 de la categoria de 10 a 13 anys i 4 de la de 14 a 16 anys.

Posteriorment al lliurament, s’ha celebrat la sessió de l’Hora del conte “Com gotes d’aigua” a càrrec de Cos de Lletra amb l’assistència de prop d’un centenar de nens i nenes.

L’any passat, el Concurs de Punts de Llibre ja va tenir una participació rècord amb la presentació de 1.045 punts, gairebé el doble que l’any anterior.