Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Lliurament de premis del primer Concurs de Contes de Nadal de la Biblioteca de Rubí Un total de 30 propostes s’han presentat al certamen, impulsat a través del Club de lectura Veus de dona. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Lliurament de premis del primer Concurs de Contes de Nadal de la Biblioteca de Rubí

Un total de 30 propostes s’han presentat al certamen, impulsat a través del Club de lectura Veus de dona.
L’ovelleta del pessebre i Cálido invierno, en la categoria A (de 14 a 18 anys), i Les capsetes de color i Sentimientos, en la categoria B (majors de 18 anys), han estat els relats guanyadors del I Concurs de Contes de Nadal organitzat per la Biblioteca Mestre Martí Tauler amb motiu d’aquesta tradicional festa, un certamen impulsat a través del Club de lectura Veus de Dona.

Fins a 30 persones han presentat propostes en les dues categories, tant en català com en castellà, dels quals 8 han estat guanyadores amb el primer premi de cada categoria o una menció com a finalistes. A més, el jurat ha donat una menció honorífica a Carla López, una nena de 8 anys que no ha pogut participar al concurs perquè no hi havia categoria, però que ha volgut llegir un dels seus relats com a acte d’inici del lliurament fet a l’auditori de la Biblioteca.

Els guanyadors/es, que han rebut un diploma i un lot de llibres, i els finalistes, guardonats amb un diploma, de cada categoria han estat:

Categoria A
  • Laia García amb L’ovelleta del pessebre (guanyadora català)
  • Carlos Jiménez amb Cálido invierno (guanyador castellà)
  • Beatriz Ariza amb La màgia d’una nit de Nadal (finalista català)
  • Yaiza Costela amb La sorpresa de alguien insospechado (finalista castellà)

Categoria B
  • Silvia Bueno amb Les capsetes de color (guanyadora català)
  • Loly LLorente amb Sentimientos (guanyadora castellà)
  • Mª Dolors Blasco amb Toc toc, qui es? Teniu posada per un nen que ve (finalista català)
  • Agustín Álvarez amb Noche de Navidad (finalista castellà)


El jurat ha estat format pels membres del club de lectura “Veus de dona”, conduït per l’autora rubinenca Gracia Pérez, que es va crear fa un any per apropar als usuaris/es de l’equipament municipal al món de la literatura femenina.