Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Lliurament de la Copa del Rei i la Reina d'Hoquei Línia 2012 a Rubí El Rubí Cent Patins Femení queda semifinalista d’aquesta competició que s’ha disputat al Pavelló La Llana el cap de setmana https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Lliurament de la Copa del Rei i la Reina d'Hoquei Línia 2012 a Rubí

El Rubí Cent Patins Femení queda semifinalista d’aquesta competició que s’ha disputat al Pavelló La Llana el cap de setmana
L’alcaldessa de Rubí, Carme Garcia, va lliurar la Copa del Rei d’Hoquei línia 2012 al nou campió CPLV Dismeva de Valladolid, que va guanyar a l’Espanya HC per 3 a 2, acompanyada pel president de la Federació Espanyola de Patinatge, Carmelo Paniagua. El Dismeva aconsegueix així la sisena Copa del Rei, la tercera de forma consecutiva.

Pel que fa a la final femenina, jugada també ahir, va ser guanyada pel seu equip femení, Las Panteras, en un partit que l’equip femení del Rubí Cent Patins no va poder superar tot i començar amb molta empenta.

L’assistència de públic ha estat intensa durant tot el cap de setmana al llarg de tot aquest torneig que, per primera vegada, s’ha celebrat a la nostra ciutat. No obstant això, aquesta no és la primera vegada que el Pavelló de la Llana acull una competició de nivell nacional, ja que l’any passat es va celebrar en aquest equipament municipal una de les classificacions de la Copa d’Europa d’Hoquei Línia 2011.