Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Límite i Nort actuaran aquest divendres en el tercer concert del concurs musical aRubitown Els vídeos dels acústics que han gravat les dues formacions es poden votar a la pàgina de Facebook de Rubí Jove fins aquest dijous a la mitjanit. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Límite i Nort actuaran aquest divendres en el tercer concert del concurs musical aRubitown

Els vídeos dels acústics que han gravat les dues formacions es poden votar a la pàgina de Facebook de Rubí Jove fins aquest dijous a la mitjanit.
Límite i Nort seran els dos grups protagonistes en el tercer concert del concurs musical aRubitown. Després de gravar els seus acústics a la Torre Bassas i als jardins de la plaça Figueres, respectivament, les dues formacions actuaran aquest divendres, 19 d’abril. Els concerts tindran lloc a l’Espai Jove Torre Bassas a partir de les 19:30h.

Els vídeos dels acústics ja es poden veure a la pàgina de Facebook de Rubí Jove i es poden votar fins aquest dijous a les 23:59h.

Primera semifinal decidida
Divendres passat, Reversibles i The Ewan’s es van enfrontar per aconseguir passar a la següent fase del concurs. Reversibles es va imposar a The Ewan’s gràcies als vots del públic i del jurat. Més de 120 persones van presenciar l’actuació. Reversibles actuarà a la primera semifinal amb 9HZ, que tindrà lloc el 17 de maig a l’Ateneu.

D’altra banda, la setmana vinent es duran a terme les gravacions dels acústics dels dos grups participants en la quarta i última eliminatòria. Divendres 26 d’abril, a les 17h, actuarà Seis pájaros de un tiro a l’Escardívol. Per la seva banda, Imperio Marioneta tocarà dissabte 27 d’abril, a les 19h, davant de la Biblioteca. Els dos grups protagonitzaran l’últim concert de la fase classificatòria del concurs, que se celebrarà el divendres, 3 de maig.