Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Limitacions als aparcaments de l’Escardívol i l’edifici Rubí +D amb motiu de la Festa Major 2012 Les restriccions d’estacionament a l’Escardívol començaran el 23 de juny coincidint amb la Revetlla de Sant Joan. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Limitacions als aparcaments de l’Escardívol i l’edifici Rubí +D amb motiu de la Festa Major 2012

Les restriccions d’estacionament a l’Escardívol començaran el 23 de juny coincidint amb la Revetlla de Sant Joan.
L'organització de les activitats de la Festa Major de Sant Pere 2012, que se celebrarà del 28 de juny a l’1 de juliol a la ciutat, farà que els pròxims dies comencin les primeres restriccions d’estacionament a les zones gratuïtes de l’Escardívol i de l’edifici Rubí + D.

En el primer cas, les limitacions d’aparcament s’iniciaran el pròxim dissabte 23 de juny al solar de Correus i a la zona de davant d’aquest espai per la celebració de la revetlla de Sant Joan, on no es podrà aparcar des del 23 de juny a les 7 h fins a la retirada de les infraestructures durant el matí del dia següent.

Aquella mateixa setmana, s’iniciarà la campanya de senyalització per la limitació d’aparcament durant la Festa Major, tant a l’Escardívol com a la zona de l’edifici Rubí + D, i el repartiment d’avisos als vehicles aparcats en ambdues àrees per informar als usuaris/es quines són les dates en què l’espai haurà d’estar buit.

A l’àrea de l’Escardívol, la limitació d’aparcament començarà el dilluns 25 de juny a partir de les 9 h en la meitat de la zona més pròxima a l’edifici de l’Escardivol ; i en la meitat més pròxima a la rotonda de la C-1413 a partir del 27 de juny a la mateixa hora. Al descampat de Correus es podrà aparcar fins al dia 28 de juny a les 6 h. En tots tres espais no es podrà estacionar fins el desmuntatge de les infraestructures. El mateix que passarà a l’aparcament de l’edifici Rubí + D, on la limitació d’estacionament començarà el mateix 25 de juny a les 9 h.