Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'exposició itinerant 'Homo Transitus' a la Torre Bassas La mostra, que tracta sobre la importància del civisme en la conducció per evitar els accidents, es pot visitar fins el 6 de novembre. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L'exposició itinerant 'Homo Transitus' a la Torre Bassas

La mostra, que tracta sobre la importància del civisme en la conducció per evitar els accidents, es pot visitar fins el 6 de novembre.

Des d’aquesta setmana ja es pot visitar a l’Espai Jove Torre Bassas una exposició itinerant que intenta mostrar com el factor humà, les distraccions, la velocitat, les presses i l’agressivitat són les principals causes de la majoria dels accidents de trànsit. <br /><br />'Homo Transitus' és una exposició itinerant de la Secretaria General de Joventut i el Servei Català de Trànsit que intenta promoure la conducció responsable entre els joves. La mostra consta de dotze plafons, cadascun d’ells dedicats a un possible factor diferent de risc d’accidents de trànsit amb l’objectiu d’ajudar a reflexionar sobre aquesta qüestió. Amb “Homo Transitus”, des del Servei de Joventut es vol ajudar als joves, conductors i futurs conductors, a reflexionar i contribuir així a augmentar el seu comportament cívic cap als altres conductors i cap als vianants. <br /><br />La mostra es podrà visitar a la Torre Bassas (c. Sabadell, 18) fins el 6 de novembre. L’horari de visita és de dilluns a divendres de 17 a 21 hores.