Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'exposició de fotografies de Jordi Benítez arriba a l'Aula Cultural El fotògraf retrata les zones on es va produir la rierada del 62 https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L'exposició de fotografies de Jordi Benítez arriba a l'Aula Cultural

El fotògraf retrata les zones on es va produir la rierada del 62
Una nova exposició relacionada amb el 50è aniversari de la Rierada de Rubí es pot visitar des del divendres 21 de setembre a la Sala d'Art Aula Cultural. Es tracta de les fotografies de Jordi Benítez, que presenta una visió actual d'aquest capítol de la història de la nostra ciutat i ens mostra quins llocs van quedar afectats i què va sorgir després d'aquella nit del 25 de setembre de 1962, així com l'empremta que la rierada va deixar a la fesomia de Rubí.

El treball de Jordi Benítez expressa una preocupació per l'entorn urbà de diverses ciutats d'arreu del món i el seu clima. El fotògraf ha col·laborat amb la delegació de la Generalitat de Catalunya a Berlín per promocionar la cultura catalana en aquesta ciutat europea.


Acompanyant aquesta exposició, l'associació rubinenca dels Pessebristes de Rubí presentarà una maqueta en la que es pot veure l'abans, el durant i el després de la rierada, amb efectes de llum, aigua i so. Tres diorames que mostraran de forma visual com van passar els fets de la nit del 25 de setembre de 1962.

L'exposició es pot visitar fins el 28 d'octubre a la Sala d'Art Aula Cultural (Av. Barcelona, 84). L'horari de la sala és dijous i divendres, de 17.30 a 20.30 h i dissabtes d'11 a 14 h i de 17.30 a 20.30 h.