Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Espai Jove Torre Bassas s'omple d'activitats durant aquest trimestre Les propostes són gratuïtes i inclouen tallers, exposicions i espais temàtics https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L'Espai Jove Torre Bassas s'omple d'activitats durant aquest trimestre

Les propostes són gratuïtes i inclouen tallers, exposicions i espais temàtics
L’Espai Jove Torre Bassas ha preparat per aquest trimestre una extensa programació que combina activitats ja clàssiques amb moltes novetats. Són prop d’una vintena de propostes que inclouen tallers, exposicions i espais temàtics.

Pel que fa a les novetats, l’Agenda Rubijove presenta el taller titulat Guitar no hero, en què els participants podran aprendre puntejos i acords senzills de guitarra que d’una o altra manera han marcat la història del rock. Les sessions tindran lloc els dilluns de 19 h a 20 h i les inscripcions encara estan obertes. Per participar-hi, no calen coneixements previs però sí una guitarra per poder seguir les classes. També en l’apartat musical, l’Espai Jove Torre Bassas ha programat cada darrer divendres de mes a les 18.30 h les Tardes de Freestyle, que recullen el testimoni de les batalles de galls i que consisteixen en una sessió d’improvisació i un concert. L’activitat s’estrena aquest divendres amb l’actuació de Xavi Mas ARGEN. Anteriorment, el passat 19 d’octubre, la Torre Bassas ja va acollir per primer cop una masterclass de freestyle a càrrec de Martí Mora, cantant del grup Matador Rockers.

Aquest trimestre, també s’estrena el taller de fotografia, que es farà els dijous de 18.30 h a 19.30 h, un cop es completin les places previstes. Una altra activitat amb contingut artístic és el monogràfic d’estampació amb pocs recursos, que introduirà els assistents en diferents tècniques d’estampació: serigrafia directa, tampografia i, fins i tot, estampació en taules d’skate. Les sessions estan programades els divendres 15, 22 i 29 de novembre entre les 18 h i les 20 h, i cal inscripció prèvia.

Altres novetats del trimestre són els tallers de teatre i grafit artístic, que ja han arrencat aquesta mateixa setmana, així com l’Espai obert de break dance, que ja està en funcionament tots els dimecres de 17 h a 21 h, amb l’objectiu que tots els aficionats a aquest ball urbà el puguin practicar en una sala totalment equipada.

Pel que fa a les activitats noves, també cal destacar la proposta titulada Rubinencs d’origen..., que permetrà conèixer diferents cultures que conviuen a la ciutat.

D’altra banda, l’Agenda Rubijove torna a incloure activitats d’èxit com el taller d’hort urbà, que començarà el proper dilluns 28 d’octubre; l’Espai món noies, que es farà els dimecres; l’Espai de manualitats, que tindrà lloc els dijous; i el taller d’escacs per a nens que, davant l’èxit de convocatòria, s’ha hagut de traslladar al local de l’Associació de Veïns de la Zona Nord, on té la seva seu l’Associació Rubinenca d’Escacs.

Exposicions i activitats especials

Una vegada més, l’Espai Jove Torre Bassas s’obrirà als joves artistes locals. Del 8 al 29 de novembre, hi exposarà la il·lustradora Paula Roto, mentre que Laia Oller hi mostrarà la seva obra fotogràfica entre el 13 de desembre i el 23 de gener.

A més, l’equipament juvenil col·laborarà amb la campanya Drogues legals: l’alcohol del 2 al 6 de desembre, acollint una exposició i un punt d’informació sobre aquesta temàtica.

Pel que fa al futur més immediat, l’Espai Jove Torre Bassas treballa ja en l’organització de la Castanyada, que se celebrarà el 31 d’octubre amb el lema Entona’t, moniato!

Podeu trobar l’Agenda Rubijove a diferents equipaments juvenils de la ciutat, així com la seva versió en línia al web de Rubijove.