Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Espai Jove Torre Bassas inaugura una exposició de la il·lustradora Paula Roto La mostra es podrà visitar a partir d’aquest divendres i fins al 29 de novembre https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L'Espai Jove Torre Bassas inaugura una exposició de la il·lustradora Paula Roto

La mostra es podrà visitar a partir d’aquest divendres i fins al 29 de novembre
La il·lustradora rubinenca Paula Roto exposarà a partir d’aquest divendres una mostra de les seves obres al Subway de l’Espai Jove Torre Bassas. Es tracta d’un conjunt de dibuixos i pintures que permetran als visitants endinsar-se en el món de fantasia d’aquesta jove artista local. Un imaginari que no només ha desenvolupat a través de la seva obra gràfica, sinó també com a autora de contes.

Paula Roto, que és el nom artístic de Paula Rodríguez Tormo, va cursar estudis d’il·lustració a l’Escola Llotja de Barcelona. Ha treballat com a retratista, així com a dissenyadora de cartells publicitaris i samarretes.

La inauguració de la mostra de la il·lustradora rubinenca tindrà lloc aquest divendres a partir de les 19 h i estarà amenitzada per l’actuació del cantautor local Emiliano Valdeolivas, que interpretarà poemes en castellà antic i també d’autors contemporanis com Gloria Fuertes i José Hierro. L’exposició es podrà visitar de dilluns a divendres, de 17 h a 21 h, fins al 29 de novembre.

Entre el 13 de desembre i el 23 de gener, l’Espai Jove Torre Bassas tornarà a obrir les seves portes per acollir l’obra d’una altra artista local, en aquest cas Laia Oller, que hi mostrarà les seves fotografies. Totes dues mostres formen part de la programació de l’equipament juvenil per aquest trimestre.