Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Espai Jove Torre Bassas de Rubí acull un càsting per trobar actors pel curtmetratge 'El sobresaliente de Àlex' El projecte de l’entitat rubinenca TIAMAT TEATRE, que es rodarà properament a la ciutat, ha rebut una subvenció de l’Ajuntament de Rubí https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L'Espai Jove Torre Bassas de Rubí acull un càsting per trobar actors pel curtmetratge 'El sobresaliente de Àlex'

El projecte de l’entitat rubinenca TIAMAT TEATRE, que es rodarà properament a la ciutat, ha rebut una subvenció de l’Ajuntament de Rubí
L’entitat juvenil rubinenca TIAMAT TEATRE ha convocat un càsting per trobar actors i actrius per rodar el curtmetratge El sobresaliente de Àlex, un projecte que compta amb una subvenció de l’Ajuntament de Rubí. Concretament, es necessiten nens i nenes d’entre 8 i 14 anys i adults d’entre 35 i 60 anys. Els interessats s’han de dirigir a la Torre Bassas el proper dissabte, de 16 a 20 h.

Segons l’entitat, El sobresaliente de Àlex és “un curtmetratge que destaca valors com l’amistat i que conté una dosi de transfons social en un marc escolar”. Dirigit per Olga Navarro i escrit per Imanol Fernández, tots dos membres de TIAMAT TEATRE, el curt explica la història de l’Àlex, un nen que passa desapercebut allà on va. Els seus companys de classe tampoc es prenen la molèstia de notar la seva presència, fins que un dia l’Àlex es mira al mirall i, allò que podria ser l’arribada del virus més temut de l’època de la infància, acaba convertint-se en el remei de la seva transparència.

A hores d’ara, l’entitat està buscant ubicacions a Rubí per rodar el curtmetratge, així com també els actors que apareixeran a la cinta. Es necessiten nens i nenes d’entre 8 i 14 anys de diferents complexions i trets físics, així com homes i dones d’entre 35 i 60 anys. Les persones que vulguin participar al càsting han d’enviar prèviament les seves dades personals, alçada, fotografies, currículum i dades de contacte a l’adreça de correu elsobresalientedealex@gmail.com. La feina no és remunerada, tot i que els actors tindran cobertes les dietes durant el rodatge. El curtmetratge es començarà a rodar properament.