Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'escriptor Francisco González Ledesma parlarà a la biblioteca del seu llibre “La ciudad sin tiempo” L'escriptor Francisco González Ledesma serà a la biblioteca Mestre Martí Tauler el 29 de novembre a les 20h per parlar del seu llibre 'La ciudad sin tiempo' https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L'escriptor Francisco González Ledesma parlarà a la biblioteca del seu llibre “La ciudad sin tiempo”

L'escriptor Francisco González Ledesma serà a la biblioteca Mestre Martí Tauler el 29 de novembre a les 20h per parlar del seu llibre 'La ciudad sin tiempo'
L’escriptor i periodista Francisco González Ledesma estarà a la biblioteca municipal Mestre Martí i Tauler el dijous 29 de novembre a les 20 h. Participarà a una tertúlia al voltant de la seva novela “La ciudad sin tiempo”.

González Ledesma ha conreat diversos gèneres literaris, però s’ha especialitzat en el gènere policíac. Està considerat, juntament amb Manuel Vázquez Montalban, com un dels impulsors de la novel•la negre a Espanya. Com a peridodista, ha treballat a La Vanguardia i El Correo Catalán i ha publicat articles d’opinió a diversos diaris.

A l’obra “La ciudad sin tiempo”, que va publicar sota el seudònim d’Enrique Moriel, González Ledesma s’endinsa en la novel•la històrica per explicar alguns fets històrics de Barcelona a través d’una investigació per a resoldre la misteriosa mort d’un home de la alta societat de la capital comptal.

La tertúlia tindrà lloc el dijous, 29 de novembre, a la biblioteca municipal
Mestre Martí Tauler (c. Joaquim Blume, s/n).

Conferència d’Isaac Jauli

El divendres 23 de novembre, a les 20 h, el psicòleg Isaac Jauli farà a la biblioteca municipal una conferència al voltant de “Faust” de Goethe. Jauli és mexicà i doctor en psicologia per la Universitat Complutense de Madrid. Ha publicat 10 llibres sobre el desenvolupament de la consciència i imparteix cursos i seminaris arreu del món. A la conferència comentarà l’obra de Goethe des d’una perspectiva psicològica i de transformació de la consciència.