Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Escola Municipal de Música mostrarà la seva àmplia oferta formativa el proper 9 de maig La jornada de portes obertes permetrà conèixer les instal·lacions i el pla d’estudis del centre https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L'Escola Municipal de Música mostrarà la seva àmplia oferta formativa el proper 9 de maig

La jornada de portes obertes permetrà conèixer les instal·lacions i el pla d’estudis del centre
L’Escola Municipal de Música Pere Burés, ubicada a l’Escardívol, celebrarà el proper 9 de maig a les 19 h una jornada de portes obertes que permetrà conèixer a la ciutadania les instal·lacions del centre i la seva àmplia oferta formativa de cara al curs 2014-2015.

Els ensenyaments que s’imparteixen a l’Escola de Música s’han diversificat molt en els darrers anys. Durant el proper curs, el centre tornarà a oferir activitats de tot tipus i per a totes les edats que, a banda de proporcionar una sòlida formació musical, intentaran donar resposta i acompanyar els interessos i les necessitats expressives dels ciutadans en aquest àmbit artístic.

A banda d’organitzar classes individuals i grups d’una gran varietat d’instruments, l’escola ubicada a l’Escardívol tornarà a oferir entre les seves activitats més originals els tallers musicals en família Ralet, ralet... per a nadons de 0 a 3 anys o les sessions de musicoteràpia. El centre també planteja per al proper curs tot un seguit de propostes obertes a tota la població que tenen com a objectiu acostar la música a un públic més ampli, com ara el taller de coral amateur, l’aula de Seitai (grup de relaxació), els tallers oberts per iniciar-se en un instrument sense preparació prèvia o el curs La música i el seu entorn. A més, l’escola disposa de grups corals de totes les edats, una orquestra simfònica i una Big Band, entre d’altres.

Durant el curs 2013-2014, l’Escola Municipal de Música Pere Burés ha comptat amb gairebé 700 alumnes de totes les edats, que han estat guiats per 25 professors i professores. Les persones interessades a conèixer el centre i el seu pla d’estudis podran fer-ho divendres 9 de maig a partir de les 19 h en el marc d’una jornada de portes obertes que els permetrà, a més, gaudir d’actuacions dels grups instrumentals de l’escola.