Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Escola d'Emprenedoria proposa una vintena d'accions formatives durant el segon semestre de l'any Una part important de les 292 hores de formació programades incideixen en l’emprenedoria com a opció laboral de futur https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L'Escola d'Emprenedoria proposa una vintena d'accions formatives durant el segon semestre de l'any

Una part important de les 292 hores de formació programades incideixen en l’emprenedoria com a opció laboral de futur
L’Escola d’Emprenedoria de Rubí (EDER), integrada a l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de l’Ajuntament, ha programat 21 accions formatives gratuïtes per al segon semestre de l’any. Les jornades i cursos previstos sumen un total de 292 hores de formació orientades tant a persones emprenedores com a empresaris, autònoms i professionals.

Les accions van iniciar-se a principis de juliol amb un campus d’estiu en anglès centrat en els valors de l’emprenedoria i, després del parèntesi de les vacances, es reprendran el 3 de setembre amb el curs de 120 hores Community Manager: com fer el pla de màrqueting digital de la seva empresa, adreçat a professionals i autònoms de Rubí i a responsables de màrqueting i informàtica de companyies rubinenques.

Les temàtiques de les jornades i cursos són diverses, amb especial incidència en l’emprenedoria com a opció laboral de futur per a persones aturades amb experiència laboral i/o formació que no s’han plantejat fins ara la creació d’una empresa com a sortida professional. Així, per exemple, trobem entre l’oferta formativa de l’EDER propostes com Analitza la teva capacitat emprenedora (9 de setembre), Avalua la teva idea empresarial (23 de setembre) o Entrena’t per a emprendre (6 d’octubre).

Una altra part important de la formació s’adreça a empreses ja establertes que volen millorar els seus resultats. Aquest eix engloba jornades i cursos centrats en les habilitats directives o en la tecnologia i el màrqueting digital, amb propostes concretes com ara Anglès empresarial per a directius (1 d’octubre), Com usar el Facebook des d’una perspectiva de negoci (3 d’octubre) o Màrqueting digital i social media (17 d’octubre).

L’oferta formativa de l’EDER també concedeix una especial atenció al col·lectiu dels autònoms, oferint per segon any consecutiu les jornades Treballador autònom: obligacions i drets (28 d’octubre) i Fiscalitat bàsica per a autònoms (13 de novembre).

El programa per aquest segon semestre de l’any inclou, a més, la jornada Rubiemprèn, que tindrà lloc el 18 de desembre. Aquesta proposta, que arriba enguany a la seva tercera edició, està concebuda com un punt de trobada entre persones emprenedores i empreses del municipi. Com és habitual, la jornada inclourà ponències sobre temes d’actualitat, així com la presentació de les accions més rellevants que ha desenvolupat l’OSE durant l’any de la mà dels seus usuaris i usuàries. Tant aquesta jornada com el campus d’anglès i el curs de Community Manager són accions incloses en el Pla de mesures anticrisi 2014.

Les inscripcions en les jornades i cursos de l’EDER es poden realitzar al web www.rubiempresa.net.