Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Escola d'Emprenedoria programa una quarantena d'accions formatives aquest 2014 El servei de l’OSE incorpora aquest any les jornades empresarials amb l’objectiu d’oferir una formació més integral https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L'Escola d'Emprenedoria programa una quarantena d'accions formatives aquest 2014

El servei de l’OSE incorpora aquest any les jornades empresarials amb l’objectiu d’oferir una formació més integral
L’Escola d’Emprenedoria de Rubí (EDER), integrada a l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de l’Ajuntament, ha encetat el seu programa de formació per aquest any. Es tracta de prop de 40 accions gratuïtes entre les quals es compten per primer cop les jornades empresarials. D’aquesta manera, l’EDER vol oferir a les empreses una formació integral que tingui el seu punt de partida en l’emprenedoria i el procés de creació, i que continuï en la seva fase de consolidació i creixement. Tot plegat amb l’objectiu de preparar el teixit econòmic local per als reptes que haurà d’afrontar en un futur.

El programa formatiu ha arrencat aquest mateix dilluns amb un curs de 42 hores sobre l’elaboració del pla d’empresa, i seguirà dijous 6 de febrer amb la primera jornada empresarial, dedicada a les darreres novetats fiscals. Aquest mes també estan previstes dues sessions, els dies 14 i 21, que orientaran els assistents sobre com començar a vendre en línea, i un taller el dia 18 titulat Completa la teva idea empresarial, adreçat a persones emprenedores.

Les accions programades durant tot l’any inclouen jornades, cursos i tallers dedicats a la fiscalitat, la legalitat i les formes jurídiques; a la creació d’empreses; a la tecnologia i el màrqueting tecnològic, en el format que s’ha batejat com els “divendres tecnològics”; a les habilitats directives, el coaching empresarial i la direcció estratègica; a l’anàlisi de la capacitat emprenedora; a les idees empresarials; i al màrqueting. Així, els assistents aprendran, entre moltes altres qüestions, com fer els primers passos per posar en marxa un projecte empresarial, com millorar la seva comunicació, com fer màrqueting low cost, com utilitzar les xarxes socials, o com reinventar-se i afegir valor a l’empresa.

Amb aquestes accions, l’EDER vol consolidar una programació formativa estable i de referència tant per a emprenedors com per a empresaris. Totes les jornades i cursos es realitzen al Rubí+D i la inscripció, gratuïta, es pot formalitzar al web www.rubiempresa.net, on també es pot trobar la relació completa d’accions i les seves dates de realització. Per a més informació, també es pot trucar al telèfon 93 581 39 00.

L’EDER es va posar en marxa el 2012 per millorar la qualitat de l’emprenedoria al municipi. El seu objectiu és promoure l’esperit emprenedor i aconseguir futurs empresaris i empresàries que s’hagin format i hagin adquirit els coneixements i les habilitats necessàries per dur a terme amb garanties la seva iniciativa empresarial.