Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Escola d'Emprenedoria organitza un campus sobre creació d'empreses en anglès per a joves L’activitat tindrà lloc entre el 4 i el 18 de juliol i constarà de 44 hores lectives https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L'Escola d'Emprenedoria organitza un campus sobre creació d'empreses en anglès per a joves

L’activitat tindrà lloc entre el 4 i el 18 de juliol i constarà de 44 hores lectives
L’Escola d’Emprenedoria de Rubí (EDER), integrada en l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de l’Ajuntament, vol promoure la cultura emprenedora entre els joves rubinencs mitjançant un campus d’estiu que tindrà lloc entre el 4 i el 18 de juliol a l’edifici Rubí Desenvolupament, sota el títol Jovent emprenedor, generació i desenvolupament d’idees empresarials. La formació, totalment subvencionada, serà íntegrament en anglès i s’estructurarà en onze sessions de quatre hores cadascuna.

L’objectiu d’aquesta nova proposta, inclosa en el Pla de mesures anticrisi 2014, és despertar inquietuds empresarials en els joves rubinencs i obrir-los noves oportunitats laborals de futur. La formació està adreçada a nois i noies de fins a 28 anys, domiciliats a Rubí, amb una formació mínima de batxillerat o equivalent, i un coneixement mitjà o avançat d’anglès.

Les sessions es faran de dilluns a divendres de 9 h a 13 h i aniran a càrrec de professorat expert en emprenedoria. El programa formatiu es dividirà en tres mòduls: el primer, dedicat a estratègia i planificació, abordarà la viabilitat del negoci, l’estratègia empresarial i la possibilitat de fer negocis a l’estranger; el segon servirà per introduir el Pla comercial i de màrqueting, i inclourà formació sobre els diferents sistemes d’informació, el Pla de comunicació i l’elaboració de la pàgina web; mentre que el tercer mòdul introduirà els assistents en el Pla financer, orientant-los en l’avaluació del sistema de control de gestió d’una companyia, l’anàlisi de l’estructura econòmica i financera, i la constitució de l’empresa, entre d’altres.

El campus d’estiu té una capacitat de 15 persones. En cas que les sol·licituds superin aquest nombre de places, es prioritzaran aquelles persones que tinguin una idea empresarial. Entre els joves que reuneixin tots els requisits, la selecció es farà per ordre d’inscripció.

Els interessats en aquesta proposta formativa poden obtenir-ne més informació adreçant-se a l’edifici Rubí Desenvolupament, a la rambleta Joan Miró, s/n, trucant al telèfon 93 581 39 00 o bé adreçant un correu electrònic a formacio@rubiempresa.net o alv@ajrubi.cat. Les inscripcions ja es poden fer a través del web www.rubiempresa.net.