Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Escola d'Emprenedoria ofereix assessorament sobre les botigues en línia La càpsula formativa, adreçada a nous emprenedors i pimes, tindrà lloc aquest dimarts https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L'Escola d'Emprenedoria ofereix assessorament sobre les botigues en línia

La càpsula formativa, adreçada a nous emprenedors i pimes, tindrà lloc aquest dimarts
L’Escola d’Emprenedoria de Rubí (EDER), integrada a l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE), oferirà aquest dimarts 26 de novembre la càpsula formativa Obrir una botiga on line. Vendre per internet, adreçada a emprenedors i pimes de recent creació que volen fer servir internet com a canal de venda. L’objectiu és que els assistents coneguin tots aquells aspectes que s’han de tenir en compte per aconseguir obrir una botiga en línia i quines accions s’han de fer per donar-la a conèixer i que funcioni. La càpsula, a càrrec d’Acierta, aprofundirà en les eines 2.0 aplicables a l’empresa.

La càpsula Obrir una botiga on line. Vendre per internet s’inclou al Paquet de mesures extraordinàries de lluita contra la crisi 2013. Tindrà lloc a la Sala de Juntes de l’edifici Rubí Desenvolupament aquest dimarts de 9.15 h a 13.15 h. Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer a través del web de l’OSE.

D’altra banda, l’OSE ha programat per aquest dijous una jornada professional sobre el Tancament fiscal 2013, dirigida a empreses que volen conèixer les principals novetats fiscals per realitzar el tancament de l’any amb tota la informació actualitzada. Enric Rius, assessor financer i fiscal de la patronal Cecot, serà l’encarregat d’impartir la formació.

La jornada professional tindrà lloc entre les 9.30 h i les 11.30 h a l’auditori del Rubí+D. En aquest cas, la inscripció també és gratuïta i es pot formalitzar mitjançant el web de l’OSE.