Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Escola d'Emprenedoria ensenya com convertir-se en un bon orador El servei integrat a l’OSE ha programat una càpsula formativa sobre comunicació els dies 5, 8 i 12 de novembre https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L'Escola d'Emprenedoria ensenya com convertir-se en un bon orador

El servei integrat a l’OSE ha programat una càpsula formativa sobre comunicació els dies 5, 8 i 12 de novembre
L’Escola d’Emprenedoria de Rubí (EDER), integrada a l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE), oferirà els dies 5, 8 i 12 de novembre la càpsula formativa Comunicar amb eficàcia i persuasió, adreçada a persones que tenen un projecte empresarial a Rubí, autònoms o pimes.

L’objectiu d’aquesta formació és treballar eines que facilitin la comunicació per poder transmetre missatges clars i efectius. Al final de la càpsula formativa, els assistents hauran après pautes per comunicar amb seguretat i persuasió, parlar en públic, comunicar en una visita, delegar, expressar idees i canalitzar les emocions.

La càpsula Comunicar amb eficàcia i persuasió s’inclou al Paquet de mesures extraordinàries de lluita contra la crisi 2013 i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona. Les sessions tindran lloc a la Sala de Juntes de l’edifici Rubí Desenvolupament de 9.15 h a 13.15 h, i estaran dirigides per System Institut. Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer a través del web de l’OSE.

Jornada professional sobre reorganització empresarial

L’OSE ha programat per al dijous 7 de novembre la jornada empresarial Reorganitza’t i reorganitza la teva empresa, orientada a empresaris i professionals que volen millorar les seves capacitats i actituds per donar viabilitat a les seves organitzacions i adaptar-les als nous temps.

La formació anirà a càrrec de César Llorente, expert en gestió d’empreses i psicologia de les organitzacions, qui exposarà als assistents diferents mètodes de motivació. Així, explicarà els casos pràctics de Hackman i Oldman, i parlarà sobre el mètode de transformació organitzativa Tangram, que ell mateix va crear basant-se en els treballs previs del psicòleg Paul Watzlawick.

La jornada professional tindrà lloc de 9.30 h a 12.30 h a l’auditori del Rubí+D. Les inscripcions es poden fer en línia al web de l’OSE, on també es pot consultar l’oferta formativa completa d’aquest servei.