Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Escola de Música acomiada els alumnes que finalitzen els seus estudis amb un concert El recital tindrà lloc aquest dimarts 1 de juliol a l’auditori Alicia de Larrocha de l’escola https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L'Escola de Música acomiada els alumnes que finalitzen els seus estudis amb un concert

El recital tindrà lloc aquest dimarts 1 de juliol a l’auditori Alicia de Larrocha de l’escola
L’Escola Municipal de Música Pere Burés ha preparat per aquest dimarts 1 de juliol un concert de comiat a aquells alumnes que enguany finalitzen els seus estudis. L’acte, obert a tota la ciutadania, tindrà lloc a les 19 h a l’auditori Alicia de Larrocha, a les instal·lacions de l’Escardívol.

El recital estarà protagonitzat pels mateixos alumnes que tanquen la seva etapa a l’escola. Es tracta de 13 persones que han estat una mitjana de deu anys al centre, realitzant estudis de trombó, trompeta, guitarra elèctrica, piano, flauta travessera, saxo, bateria i guitarra clàssica, i que interpretaran peces de Chopin, Haydn, Schoenmel, Mozart, Proust i Rueff, així com composicions modernes.

En el marc de l’acte d’aquest dimarts, els alumnes recolliran els diplomes que acrediten el seu pas per l’Escola Municipal de Música.

Durant el curs 2013-2014, l’Escola Municipal de Música Pere Burés ha comptat amb gairebé 700 alumnes de totes les edats, que han estat guiats per 25 professors i professores.