Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'escola bressol La Lluna acomiada el curs amb una festa organitzada per les famílies La guarderia municipal ofereix fins al 29 de juliol un servei complementari de 9 h a 15 h https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L'escola bressol La Lluna acomiada el curs amb una festa organitzada per les famílies

La guarderia municipal ofereix fins al 29 de juliol un servei complementari de 9 h a 15 h
L’escola bressol municipal La Lluna ha celebrat aquest divendres una festa de fi de curs plena de propostes lúdiques. La celebració, que ha aplegat unes 150 persones, ha estat possible gràcies a la implicació de les famílies, que s’han encarregat d’organitzar bona part de les activitats.

Durant la tarda s’han fet petits tallers de maquillatge, bombolles de sabó i globus. A més, els nens i nenes han pogut fer-se fotos com els seus personatges de dibuixos preferits, així com cantar i ballar cançons infantils acompanyats dels seus pares i mares, que no han dubtat a pujar a l’escenari per animar la festa. Entre els temes que han interpretat les famílies s’ha inclòs un en anglès, coincidint amb el primer any d’introducció d’aquesta llengua a la guarderia.

La trobada ha comptat amb l’actuació final de la Colla Gegantera del Teresa Altet, que ha portat per a l’ocasió els seus gegants, Teresina i Oriol, i els seus tres capgrossos. L’entitat, impulsada per l’AMPA de l’escola, va celebrar l’any passat el seu 10è aniversari.

Últims dies del curs
Amb la festa de fi de curs d’aquest divendres, l’escola bressol La Lluna ha acomiadat el curs regular i ha encetat un servei complementari que s’allargarà fins al 29 de juliol. Durant aquests dies, el centre funcionarà de 9 h a 15 h i centrarà bona part de la seva activitat en l’organització de jocs d’aigua per als més petits.

La guarderia de Ca n’Oriol, que es va posar en marxa el 2005, iniciarà el nou curs el proper 15 de setembre amb un total de 127 places. Com la resta d’escoles bressol municipals, La Lluna aplicarà per segon any consecutiu la tarifació social, que estableix diferents preus segons la renda de la unitat familiar. Com a novetat, aquest sistema també s’aplicarà enguany al preu del servei de menjador.