Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les Policies Nacional i Local de Rubí inspeccionen un pis on presumptament s’hi exercia la prostitució Arran de l’escorcoll s’ha produït la detenció de 3 noies xineses que incomplien la Llei d’Estrangeria. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Les Policies Nacional i Local de Rubí inspeccionen un pis on presumptament s’hi exercia la prostitució

Arran de l’escorcoll s’ha produït la detenció de 3 noies xineses que incomplien la Llei d’Estrangeria.
La Policia Local de Rubí ha col·laborat amb la Unitat Contra Xarxes d’Immigració i Falsificació (UCRIF) de la Policia Nacional en la inspecció d’un immoble situat al c/ Doctor Gimbernat on, presumptament, s’hi exercia la prostitució.

L’escorcoll va tenir lloc dimecres, entre les 19.30h i les 20.45h, atesa la suposada activitat que es realitzava en aquest pis, que podia comportar l’incompliment de la Llei d’Estrangeria i possibles infraccions administratives d’incompliment de la normativa d’activitats i ordenances municipals i contra els drets dels treballadors.

Durant la inspecció, els agents van identificar totes les noies que hi havia a l’immoble, totes elles d’origen xinès. La Policia Nacional en va detenir tres, donada la seva situació irregular, i les va traslladar a la Comissaria de Terrassa. Paral·lelament, la Policia Local ha obert un expedient a un matrimoni, també de nacionalitat xinesa, per la presumptes infraccions administratives d’incompliment de la normativa d’activitats detectades durant la inspecció.

La comissaria de Rubí ja havia rebut reiterades queixes veïnals relatives a l’activitat que s’exercia en aquest immoble, que consta d’una planta baixa i tres pisos.

Furts als comerços

La col·laboració dels ciutadans i dels botiguers del centre de Rubí va permetre que el passat dimarts, 13 d’abril, l’agent de Policia Local de proximitat de la zona Centre identifiqués i denunciés una parella que es dedicava a realitzar petits furts a establiments del nostre municipi.

L’agent va ser informat de que s’havia produït un furt en una de les perfumeries de la zona i de la descripció dels presumptes autors, que havien fugit del local al sentir-se descoberts. L’agent va iniciar la recerca ajudat en tot moment pels vianants i comerciants de la zona, que havien vist l’itinerari de fugida d’aquestes persones. Es tracta d’un home i una dona veïns de Cerdanyola, d’origen rus. Finalment els va localitzar i, amb la col·laboració d’una altra patrulla de la Policia Local, va procedir a la seva identificació i posterior denúncia dels fets davant l’autoritat judicial.

Els agents van recuperar tot el gènere sostret i les bosses manipulades que feien servir per cometre els furts. Concretament, destaca l’ús d’una bossa de dona convenientment modificada, amb un doble fons folrat amb paper d’alumini, que permet que els objectes sostrets quedin fora de la vista en una hipotètica revisió per part del botiguer. A més, el paper d’alumini dificulta que els sensors de les alarmes detectin el furt.

Paral·lelament, la Policia Local també ha detingut recentment un home que presumptament havia robat un televisor de plasma del bar Cal Príncep, ubicat al carrer que porta el mateix nom. El mateix individu també hauria sostret la caràtula d’un ràdio-cassette de l’interior d’un vehicle estacionat al c/ Federico García Lorca, que portava a sobre en el moment de la detenció. Els fets van tenir lloc la nit de dissabte a diumenge.