Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les pintures de la rubinenca Cristina Muntané que recullen imatges de la ciutat, a l’Antiga Estació La mostra, amb unes 25 obres, és un recull del Rubí més actual i de la seva obra més recent. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Les pintures de la rubinenca Cristina Muntané que recullen imatges de la ciutat, a l’Antiga Estació

La mostra, amb unes 25 obres, és un recull del Rubí més actual i de la seva obra més recent.
La pintora rubinenca Cristina Muntané Perpiñà exposarà la seva obra en una mostra que s’inaugura el pròxim 8 d’abril a les 19.30 h a la Sala d’exposicions Antiga Estació. L’exposició, que es podrà visitar fins al pròxim 30 d’abril, consta d’uns 25 quadres que reflecteixen Rubí com a ciutat activa, pictòrica i cosmopolita, on els carrers, els paisatges, la gent i les festes són la seva font d'inspiració, alhora que fa un recull de la seva obra més recent, on ha treballat els bodegons, les flors, els paisatges ... buscant imatges selectes amb una cuidada harmonia estètica.

L’obra de Cristina Muntané Perpiñá arriba a la nostra ciutat després d’haver participat en diverses mostres individuals i col·lectives a ciutats del nostre entorn com Sabadell, Terrassa, Sant Cugat del Vallès i Barcelona, entre d’altres. Muntané Perpiñá és una pintora colorista que treballa tècniques mixtes i plasma tant paisatges, com retrats, marinas, etc.

L’Antiga Estació es troba al carrer Josep Serra, s/n i el seu horari d’obertura és de dimarts a dissabtes de 18 a 20.30 h i diumenges i festius de 12 a 14 h i de 18 a 20.30 h.