Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les obres del Pla d’Asfaltat suposaran la millora de prop d’una trentena de carrers de Rubí El cost total de totes les actuacions incloses en aquest pla ascendeix a prop de 306.000 euros. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Les obres del Pla d’Asfaltat suposaran la millora de prop d’una trentena de carrers de Rubí

El cost total de totes les actuacions incloses en aquest pla ascendeix a prop de 306.000 euros.
El proper 4 de juliol s’iniciarà el gruix més important de les obres del Pla d’Asfaltat. Aquests treballs, que comportaran la millora de més d’una vintena de carrers de Rubí, han estat adjudicats a l’empresa Agustí y Masoliver SA (AMSA) per un import de 260.626,72 euros. El termini d’execució és d’aproximadament un mes i mig.

Prèviament, el passat mes d’abril ja es van arranjar els carrers de l’Esperança i del General Prim. Aquestes dues actuacions, que van suposar una inversió de 31.778,46 euros, les va dur a terme l’empresa Pavimentos de Barcelona SA (PABASA), que també executarà l’asfaltat del carrer de Llobateras. Aquesta darrera actuació tindrà lloc al juliol i costarà 13.536,96 euros.

Les obres que AMSA iniciarà el proper 4 de juliol consistiran en pavimentar diferents trams de la carretera d’Ullastrell, del lateral de la C-1413a, de la carretera de Sant Cugat, de l’avinguda de Can Sucarrats, del camí de les Martines, del passatge de la Circumval·lació, dels carrers de la Molina, del Castell, de la Lluna, del Viver, de la Mare de Déu de Lourdes, d’Orso, de Santa Eulàlia, de Santa Llúcia, d’Antonio Ulloa, de Galícia, del Tres d’Abril, de la Pastora, d’Edison i de Santa Teresa. També s’urbanitzarà la plaça dels Ocells i el pas entre l’avinguda de l’Estatut i el carrer de Madrid i s’adequaran els guals existents als carrers de Miguel de Cervantes i Murillo per suavitzar l’entrada i sortida de vehicles. A banda dels treballs de pavimentació, a la cruïlla entre la carretera de Sant Cugat i el carrer de Lluís Ribas es crearà un pas de vianants elevat amb rampes d’un metre i mig d’amplada.

Els treballs s’iniciaran a la plaça dels Ocells i continuaran per la zona de les urbanitzacions. Al llarg d’un mes i mig s’aniran completant els diferents carrers inclosos al pla.

Al tractar-se d’actuacions ràpides, d’entre un i dos dies de durada, no es preveuen afectacions viàries importants. Mentre durin els treballs es donarà pas alternatiu als vehicles en aquells trams en què sigui possible. Els carrers estrets es tallaran mentre duri l’asfaltat i, un cop acabat, s’obriran immediatament a la circulació.