Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les obres del col·lector del carrer de Mallorca, a la recta final Els treballs, que evitaran les inundacions que es produeixen a Ca n’Oriol quan hi ha pluges intenses, és previst que finalitzin a finals de febrer. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Les obres del col·lector del carrer de Mallorca, a la recta final

Els treballs, que evitaran les inundacions que es produeixen a Ca n’Oriol quan hi ha pluges intenses, és previst que finalitzin a finals de febrer.
Les obres al col·lector del c/ Mallorca estan a punt de finalitzar. A finals de febrer és previst que s’enllesteixin totes les actuacions pendents.

Aquests treballs, que està portant a terme l’empresa Hidráulica y Obras S.A., estan dividits en dues actuacions diferenciades. D’una banda, la millora del drenatge en superfície (uns treballs que estan totalment acabats) i, de l’altra, la remodelació de la cambra hidràulica.

A hores d’ara, els operaris concentren la seva feina a la cambra del col·lector, on encara queda pendent acabar la part superior, reposar el talús i enjardinar la zona. La remodelació de la cambra hidràulica, ubicada al carrer Mallorca, s’està executant seguint l’ estudi elaborat per la UPC l’any 2007. Amb el nou disseny de la cambra se suavitza la incorporació dels dos tubs d’entrada existents i es millora la transició al tub de sortida, per evitar en gran mesura les turbulències que es creaven dins la cambra i que dificultaven el desguàs de les aigües. Amb aquesta actuació es pretén corregir el mal funcionament de la cambra, evitant l’estancament i el posterior desbordament de l’aigua.

Aquestes obres, que tenen un pressupost de 631.045,94 euros, suposaran una important millora per als veïns de Ca n’Oriol.