Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les obres del CEIP Mossèn Cinto Verdaguer continuen a bon ritme Aquestes obres d'ampliació es van iniciar a l'octubre passat. Pel que fa als centres de Ca n'Alzamora i Can Serrafossà, també estan previstos per al curs 2006-07. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Les obres del CEIP Mossèn Cinto Verdaguer continuen a bon ritme

Aquestes obres d'ampliació es van iniciar a l'octubre passat. Pel que fa als centres de Ca n'Alzamora i Can Serrafossà, també estan previstos per al curs 2006-07.
Les obres d’ampliació i de reforma del CEIP Mossèn Cinto consisteixen en la construcció d’una nova ala que ocupa l’espai d’una de les 2 pistes esportives que tenia fins ara el centre on estudien 450 alumnes. L’actuació permetrà unificar l’escola en un mateix recinte i per tant s’eliminarà el prefabricat actual on hi ha un parell d’aules i es traslladaran les aules que actualment es troben en un edifici del carrer Covadonga. També s’enderroquen els actuals vestidors per guanyar més superfície de pati.

Les obres al CEIP Mossèn Cinto Verdaguer es van iniciar a finals d’octubre i corren a càrrec de l’empresa SEROM (Serveis d'OBres i Manteniment, S.L). La inversió prevista és de 2,5 milions d’€.

Més informació