Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les obres de la 1ª fase del parc de Ca n'Oriol són a la recta final L’enderrocament d’una estació transformadora dóna llum verda a la finalització dels treballs. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Les obres de la 1ª fase del parc de Ca n'Oriol són a la recta final

L’enderrocament d’una estació transformadora dóna llum verda a la finalització dels treballs.

L’Ajuntament de Rubí preveu la finalització de la 1ª fase del Parc de Ca n’Oriol aquest mes d’agost. <br /><br />Una de les modificacions introduïdes respecte el projecte inicial programat durant l’anterior mandat han consistit en modificar la cota de l’esplanada superior del parc per tal de reduir l’alçada de les baranes que han passat de medir 90 cm d’alçada a 45 cm.<br /><br />Així mateix, s’ha descartat l’equipament de restauració al costat de l’Institut previst en l'anterior projecte i, a canvi s’ha executat una gran plaça de rebuda al costat del centre escolar com a zona concebuda com l’entrada principal al parc, conjuntament amb la del Camí de a n’Oriol. Per això s’ha fet l’eixamplament de la vorera que rep l’entrada de l’institut i el camí que puja cap al Parc i s’ha reduït substancialment el talús situat en aquest camí per que tingui el mínim de pendent possible.<br /><br />Altres novetats són el nou accés que s’ha creat a l’esplanada del passeig del parc mitjançant una escala sobre el talús, des del camí de l’Institut, que permet accedir-hi sense haver de donar la volta des de la rampa. Així mateix, també s’ha fet una escala des del camí de Ca n’Oriol fins a l’esplanada, sobre el talús ja executat. S’ha eliminat bona part de la barana de l’esplanada del passeig al costat del Camí de Ca n’oriol per tal de permetre el contacte visual entre el passeig i la zona on són actualment els jocs infantils i s’ha eliminat també bona part dels paviments de formigó, en concret aquells que envolten les baranes, canviant-los per llambordí a la zona d’accés al costat de l’Institut.<br /><br />Pel que fa el mobiliari urbà s’ha canviat el model de fanals previstos i a l’enjardinament és on més canvis s’han produït respecte el projecte inicial. Malgrat que el rec estava previst, els criteris de qualitats s’han modificiat i el projecte ha patit ajustos per a la millora del seu funcionament. Amb la supressió de l’edifici de restauració s’han incrementat considerablement els m2 de superíficie ajardinada.<br />Finalment, s’ha afegit al projecte inicial la urbanització de la vorera de l’Institut per donar continuïtat a la vorera del Parc i unificar criteris. Així mateix s'ha urbanitzat la vorera que corre paralel·la a l'avinguda de l'Estatut i que bordeja l'Institut.<br />