Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les obres a la xarxa de clavegueram del carrer de Torrijos encaren el tram d’Espoz i Mina i Santa Llúcia Aquesta fase dels treballs és la que comportarà una major afectació circulatòria, ja que les vies que es tallaran aquesta setmana són un important eix viari. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Les obres a la xarxa de clavegueram del carrer de Torrijos encaren el tram d’Espoz i Mina i Santa Llúcia

Aquesta fase dels treballs és la que comportarà una major afectació circulatòria, ja que les vies que es tallaran aquesta setmana són un important eix viari.
Entre l’1 i el 5 de març es restringirà el pas de vehicles en el tram del carrer d’Espoz i Mina entre els carrers de Llobateras i de Torrijos, i el tram del carrer de Santa Llúcia comprès entre el carrer de Torrijos i el de Sant Joan. Aquest tall de trànsit està motivat per l’execució de les obres a la xarxa de clavegueram del carrer Torrijos, uns treballs que van començar el 22 de febrer i que s’allargaran fins el 21 de març, aproximadament.

Com a conseqüència d’aquest tall de trànsit, entre els dies 1 i 5 de març l’autobús urbà i interurbà patirà diverses modificacions:

  • Les línies de Rubí Bus afectades són les següents: L1, L3, L5 i L6 (en sentit sud). A partir de la parada de Doctor Guardiet, aquestes línies es desviaran per la Riera fins la parada d’Edison i quedaran fora de servei les d’Espoz i Mina i Estació.
  • El bus interurbà B8 circularà per la C-1413 i pararà a l’Escardívol i a Edison. Així doncs, quedaran invalidades les parades de Bailen, Prat de la Riba i Estació.

Malgrat les obres, Sorea (l’empresa que està portant a terme els treballs) garanteix l’accés als diferents garatges de la zona, inclòs el pàrquing de la plaça de Salvador Allende, al qual s’hi pot accedir des del c/ Sant Joan.

Recordem que l’objectiu d’aquestes obres és millorar la xarxa de clavegueram existent per optimitzar el funcionament d’aquesta infraestructura. En aquest sentit, s’està ampliant el diàmetre de la canonada, substituint aquest tram de col·lector, que actualment té uns 300 mm de diàmetre, per un altre de 500 mm. En total, es renovaran 52 metres de col·lector. A més, també es renoven els pous de registre i les connexions a la xarxa.

La durada prevista de les obres és d’un mes. Durant aquest període de temps, el carrer de Torrijos, entre el passeig de la Riera i el carrer de Poeta Virgili, quedarà completament tallat a la circulació.