Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les noves pistes de petanca ja estan en funcionament L’última fase del projecte ha consistit en la construcció de la nova seu social del Club Unió Petanca Les Torres https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Les noves pistes de petanca ja estan en funcionament

L’última fase del projecte ha consistit en la construcció de la nova seu social del Club Unió Petanca Les Torres
La tercera i última fase del projecte de trasllat de les antigues pistes de petanca al seu nou emplaçament, uns terrenys ubicats entre el Camí de la Riera i el c/ Luxemburg, just al darrera de la deixalleria de Cova Solera, ja ha finalitzat. El Club Unió Petanca Les Torres ja s’ha instal·lat a la seva nova seu social, ubicada al mateix recinte. El canvi d’ubicació s’ha produït com a conseqüència de la futura construcció de la nova seu judicial de la ciutat al solar que fins ara ocupaven les pistes. Amb el trasllat, la instal·lació ha guanyat 2 pistes, de manera que ara n’hi ha un total de 26, distribuïdes de forma que a la zona central hi ha una zona de mirador-accés, on s’hi ha ubicat l’edifici de serveis. El nou edifici disposa d’uns 195 m2 útils. Aquesta edificació només té una única planta baixa on es distribueixen les zones “obertes” (els accessos i la sala de bar-restaurant) i les zones “tancades” (les oficines, els serveis, la cuina i el magatzem).

Dissabte passat, l'alcaldessa, Carme García, va visitar les instal·lacions, juntament amb el president de la Unió Petanca-Les Torres-Rubí, José Cubero. García va destacar que aquesta nova instal·lació 'és una peça del que en un futur ha de ser una nova centralitat de Rubí' i que espera que la nova seu judicial sigui una realitat l'abans possible. El president de l'entitat va qualificar les instal·lacions com 'les millors d'Espanya'.

Amb l’objectiu d’integrar l’edifici a l’entorn, a l’hora de fer-ne l’estructura s’ha utilitzat un tipus de construcció que és molt present a tot el recinte: els murs de gabions, unes estructures metàl·liques plenes de pedres i grava grossa que serveixen per a fer murs. L’accés al recinte de les pistes de petanca s’ha habilitat a l’avinguda de Cova Solera. En primer terme hi ha la seu social del Club Unió Petanca Les Torres i, cap a l’interior de la parcel·la, les 26 pistes.

La primera fase de les obres va anar a càrrec de l’empresa Proyectos y Excavaciones Rubí, S.L. (158.700 euros); Radobell, S.L. es va fer càrrec de la segona fase (231.000 euros), mentre que Construcciones Baldó S.A. ha executat la tercera (240.500 euros).