Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les jornades de portes obertes dels centres educatius s’inicien el 21 de gener Les preinscripcions escolars per als nous alumnes s’avancen al 2 de febrer. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Les jornades de portes obertes dels centres educatius s’inicien el 21 de gener

Les preinscripcions escolars per als nous alumnes s’avancen al 2 de febrer.
Aquest any, com a conseqüència de l’avançament de les dates de preinscripció segons el calendari establert pel Departament d’Educació de la Generalitat per al curs 2010-2011, els centres escolars han hagut d’avançar les seves jornades de portes obertes durant les quals mostren els seus projectes educatius i les seves instal·lacions als pares i mares dels nous alumnes per tal de facilitar la tria de centre a l’hora de fer la corresponent preinscripció.

Aquestes sessions comencen el pròxim 21 de gener al CEIP 25 de Setembre, a les 15 hores, que és el primer dels centres públics que celebra la jornada. També aquest mes faran la jornada els CEIP Ramon Llull (25 gener – 17 h), Pau Casals (26 gener – 15 h), Mossèn Cinto Verdaguer, Schola i Torre de la Llebre (27 gener – 15.15 h, 15.15 h i 17 h), Joan Maragall i Ca n’Alzamora (28 gener – 15.15 h i 17.30 h). Els dos últims centres d’Educació Primària a fer les jornades són el Maria Montessori i el Rivo Rubeo que les faran l’1 de febrer a les 10 i les 15.15 h i a les 17.30 h, respectivament.

Els instituts públics també faran les jornades de portes obertes per als nous alumnes de l’ESO a finals de gener. El primer IES és l’Estatut el 23 de gener a les 11 h, seguit pel Duc de Montblanc (27 gener – 18 h), La Serreta (28 gener – 18 h) i J. V. Foix (30 gener – d’11 a 13 h)

Els centres concertats, per la seva banda, organitzen les jornades el 23 de gener (Col•legi Balmes), el 30 de gener (Maristes i Regina Carmeli) i el 6 de febrer (Liceo Politécnico i Ntra. Sra. de Montserrat), mentre que el Patronat Ribas organitza visites concertades prèviament.

Els últims centres que celebren les seves jornades són les escoles bressol municipals que es faran el 8 de març de 17 a 19 hores a La Bruna i el 15 de març en el mateix horari a La Lluna. Per les altres escoles municipals, cal concertar la visita amb el mateix centre.

Es pot consultar a la web municipal el llistat d’horaris i dates de les jornades de portes obertes de tots els centres educatius de la ciutat.