Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les floristeries locals sortiran al carrer aquest dissabte La 1a edició de la Fira de Flors i Plantes tindrà lloc durant tot el dia al passeig Francesc Macià https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Les floristeries locals sortiran al carrer aquest dissabte

La 1a edició de la Fira de Flors i Plantes tindrà lloc durant tot el dia al passeig Francesc Macià
L’illa de vianants acollirà aquest dissabte 10 de maig, entre les 10 h i les 21 h, la 1a Fira de Flors i Plantes de Rubí, organitzada per la regidoria de Comerç. La mostra comptarà amb la participació de cinc floristeries locals i quatre botigues de productes relacionats, que situaran les seves parades al passeig Francesc Macià, a tocar de la plaça Catalunya.

Les floristeries participants seran Amara, Carmen Art Floral, Loli Floristeria, M-Floristeria i Orquídea 3, que exposaran i vendran flors, plantes i arbres fora del seu espai habitual. Pel que fa a la resta de parades, estaran ocupades per JM Placas, que oferirà una mostra de productes de regal fets amb flors de diferents materials; Productes Naturals Nishima, que vendrà sacs tèrmics fets amb pinyols de cireres i llavors així com cosmètica natural; Espelmes de Jardí, SL, especialitzats en espelmes gegants; i 100x100 Ecológico, distribuïdors de llavors ecològiques naturals i caramelitzades.

La Fira de Flors i Plantes és una de les noves propostes dins la programació estable de fires que ha dissenyat la regidoria de Comerç per a tot l’any. Després d’aquest dissabte, les properes cites seran els habituals Mercats d’Artesania i Ecològic, que tindran lloc el 24 de maig acompanyats d’un Mercat d’Artesania Alimentària.