Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les Fires d’Art de Primavera i Col·leccionisme tornen al centre de la ciutat aquest cap de setmana Aquest any, s’organitza una Fira del Trasto, on els assistents podran intercanviar, regalar o vendre objectes en bon estat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Les Fires d’Art de Primavera i Col·leccionisme tornen al centre de la ciutat aquest cap de setmana

Aquest any, s’organitza una Fira del Trasto, on els assistents podran intercanviar, regalar o vendre objectes en bon estat.
La 8 Fira d’Art de Primavera i la 9a Fira de Col·leccionisme, que organitzen conjuntament l'Associació Sant Galderic i Els Amics del Col·leccionisme de Rubí, tindrà lloc aquest diumenge 30 de maig.

Aquest any, com a novetat d’aquestes fires, els organitzadors posen en marxa la 1a Fira del Trasto, que s’ubicarà amb els col·leccionistes al passeig de Francesc Macià, i on els participants, que han de tenir més de 16 anys, podran intercanviar, regalar o vendre a un preu simbòlic objectes que no vulguin i estiguin en bon estat. Les inscripcions es poden fer a la plaça de Catalunya el mateix dia partir de les 9.30 h, on se’ls cedirà una taula per instal·lar els seus objectes.

Com ja és habitual, a partir de les 10 hores, els artistes exposaran les seves obres de petit format, on hi haurà pintures, escultures, dibuixos, etc. a la plaça de Catalunya, on també hi haurà el tradicional vermut musical amb el grup de jazz Joan Casas Quartet a partir de les 12.30 h.

Els actes es completaran amb una “Jornada de portes obertes” del Museu Etnogràfic Vallhonrat (entrada per la plaça de Montserrat Roig) que es podrà visitar de forma gratuïta de 10 a 14 h, coincidint amb l’horari de les mostres.