Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les escoles de la ciutat inicien les seves jornades de portes obertes per les famílies Tot i que encara no hi ha data per la preinscripció, les jornades es faran entre finals de gener i mitjans de març. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Les escoles de la ciutat inicien les seves jornades de portes obertes per les famílies

Tot i que encara no hi ha data per la preinscripció, les jornades es faran entre finals de gener i mitjans de març.
A hores d’ara, encara no s’ha donat a conèixer el calendari de les preinscripcions que el Departament d’Educació de la Generalitat haurà de fixar per al curs 2012-2013, però els centres escolars han començat a organitzar les seves jornades de portes obertes anuals. Els responsables d’escoles i instituts aprofiten aquestes trobades per donar a conèixer els seus projectes educatius i les seves instal·lacions als pares i mares dels nous alumnes per facilitar l’elecció de centre a l’hora de fer la corresponent preinscripció, sobre en el cas dels alumnes de P3 i dels de 1r. d’ESO que són els que canvien de centre en iniciar una nova etapa educativa.

De les escoles públiques d’Educació Primària, el centre escolar que farà la primera de les jornades és l’escola Ca n’Alzamora dimecres 25 de gener a les 17 h, mentre que l’última serà l’Escola Teresa Altet el 7 de març a les 15 h. Abans ho hauran fet la resta d’escoles, com la Schola el 7 de febrer, Rivo Rubeo el 8 de febrer, Mossen Cinto Verdaguer el 9, Montessori el 10, Torre de la Llebre el 15, i la resta entre els dies 25 i 29 de febrer.

Els centres escolars concertats han organitzat les jornades els dissabtes del mes de febrer al matí els dies 4, 11 i 28 de febrer, i els instituts faran les trobades per l’alumnat d’ESO el 15 de febrer (Duc de Montblanc), el 23 de febrer (el del 25 de setembre) i el 3 de març (L’Estatut). Per la seva banda, per poder visitar La Serreta i J.V. Foix cal posar-se en contacte amb el mateix centre.

Per acabar, les escoles bressol i les municipals, que habitualment convoquen les preinscripcions durant el mes de maig, han organitzat les jornades pel mitjans del mes de març.

Es pot consultar a la web municipal el llistat d’horaris i dates de les jornades de portes obertes de tots els centres educatius de la ciutat.