Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les entrades pel concert de Manel de la Festa Major de Rubí es posen a la venda el pròxim dilluns 30 de maig L’espectacle inaugural es farà a l'amfiteatre del Castell el dimarts 28 de juny a les 22 h. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Les entrades pel concert de Manel de la Festa Major de Rubí es posen a la venda el pròxim dilluns 30 de maig

L’espectacle inaugural es farà a l'amfiteatre del Castell el dimarts 28 de juny a les 22 h.
El pròxim dilluns 30 de maig es posen a la venda les 2.000 entrades pel concert inaugural de la Festa Major de Sant Pere de Rubí 2011, que enguany es celebrarà del 28 de juny al 3 de juliol, a través del Telentrada de CatalunyaCaixa i al teatre municipal La Sala, de dilluns a divendres de 18 a 20 h. Amb aquesta nova iniciativa, l’Ajuntament vol donar oportunitat als ciutadans i ciutadanes de Rubí de poder comprar l’entrada per assistir a aquest concert que portarà al amfiteatre del Castell, que s’inaugura amb aquest espectacle, el nou disc del grup revelació 10 milles per veure una bona armadura. Les entrades pel concert, que es farà el 28 de juny a les 22 h, tenen un preu de 15 euros.

En altres ciutats on actuarà pròximament el quartet barceloní, com ara Palma, Girona, València, Igualada, Roses o Maó, les entrades es troben exhaurides, tot i que sense arribar a l’extrem del concert que faran a Manresa després del de Rubí, on les entrades pel concert de Manel al Kursaal es van exhaurir en només 14 minuts des que es van posar a la venda.

Més informació.