Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les entitats rubinenques poden millorar la seva gestió amb els tallers de l’Ateneu municipal Les inscripcions es poden fer al mateix equipament en el seu horari habitual. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Les entitats rubinenques poden millorar la seva gestió amb els tallers de l’Ateneu municipal

Les inscripcions es poden fer al mateix equipament en el seu horari habitual.
Dintre de les activitats formatives que l’Ateneu municipal ha programat per a aquesta tardor, hi ha tres microtallers adreçats específicament a les entitats, per tal d’ajudar a les persones que hi formen part a millorar la gestió de l’entitat i incrementar l’efectivitat del seu treball.

Aquest cicle de microtallers, comença amb una xerrada sobre “Com fer una difusió efectiva de les activitats de l’entitat” el pròxim dilluns 5 de novembre a les 19.30 h a l’Ateneu, oberta a totes les entitats ja que és de caràcter gratuït. Per la resta d’activitats, les entitats s’han d’inscriure abans i abonar el preu de 20 € de cadascun dels tallers, que tenen una durada de dues hores durant dos dies cadascun d’ells.

El primer tractarà el tema de “Com elaborar un pla de treball estratègic per l’entitat” i es farà els dilluns 19 i 26 de novembre, de 19 a 21 h; el segon “Com elaborar el pla de comunicació de l’entitat” serà també en dilluns els dies 10 i 17 de desembre a les mateixes hores; i el darrer “Fundraising, captació de fons per l’entitat” els dimecres 12 i 19 de desembre, de 19 a 21 h.

Els microtallers aniran a càrrec de la periodista Sònia Flotats, especialitzada en Comunicació al Tercer Sector i en Comunicació Digital, i destaca per ser co-fundadora de Bythenet o haver format part de la Junta del Grup de Periodistes Digitals i la Asociación Española de Fundraising.