Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les entitats ciutadanes de Rubí podran demanar subvencions fins al 27 de setembre Per a aquesta convocatòria, el ple ha aprovat una quantitat total de 175.000 euros. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Les entitats ciutadanes de Rubí podran demanar subvencions fins al 27 de setembre

Per a aquesta convocatòria, el ple ha aprovat una quantitat total de 175.000 euros.
A partir d’aquest mes i fins a finals de setembre, les entitats i associacions de Rubí poden presentar la sol·licitud per la concessió de subvencions per projectes d’activitats destinats a la promoció i dinamització de l’associacionisme a la nostra ciutat, sempre que es trobin inscrites de forma correcta al Registre d’Entitats Ciutadanes de l’Ajuntament abans de la data que es publiqui la convocatòria en el Tauler d’Anuncis de la corporació.

Per a la convocatòria d’aquest any, les bases aprovades han previst destinar un total de 175.023 euros per a les associacions i entitats rubinenques que organitzen activitats per a la ciutadania en els àmbits veïnal, esportiu, cultural, educació en el temps de lleure, juvenil, sòciosanitari i sensibilització en matèria de cooperació internacional. La proposta d’activitats es pot presentar per a any natural (de l’1 de gener al 31 de desembre de 2013) o per curs i/o temporada que comprendrà des de l’1 de setembre de 2012 al 31 d’agost de 2013.

Les sol·licituds per a les subvencions es valoraran segons el foment de la vida associativa i la participació ciutadana, la millora de la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes, la igualtat d’oportunitats en cada cas, projectes i accions que promoguin i potenciïn la participació social i cultural de les dones, la normalització de la cultura i de la llengua catalana, afavorir la convivència ciutadana, treballar per a la integració de tot tipus de marginació, realitzar i/o complementar activitats de caràcter social, en règim de col·laboració amb l’Ajuntament o fomentar la convivència en la diversitat, entre d’altres aspectes. A més, les bases també defineixen uns criteris específics en funció dels àmbits en concret a què es dediqui cada entitat.
En cap cas es podran subvencionar activitats que fomentin, propiciïn o legitimin la violència i la discriminació, vagin contra els valors constitucionals, vulnerin els drets de les persones, fomentin el consum de substàncies adictives, o ofenguin la sensibilitat. Tampoc rebran subvenció les activitats confessionals i/o polítiques, amb finalitat lucrativa, la compra de material, i totes aquelles que no siguin d’interès general i/o que siguin excloents per a alguna part de la població.

La notificació de la concessió de la subvenció es farà a través d’un edicte al Tauler d’anuncis de l’Ajuntament en els 10 dies hàbils posteriors a l’atorgament. Pel que fa a la justificació de les subvencions concedides, s’haurà de presentar, com a màxim, el 31 de gener de 2014.

La recollida i presentació d’impresos es pot fer a les Oficines d’Atenció al Ciutadà (OAC) del Centre de dilluns a divendres de 8 a 14.30 h, dissabtes tancada, fins al 30 d’agost; i, a partir del setembre, de dilluns a dijous de 8.30 a 14 h i de 16 a 19 h, divendres de 8.30 a 14 h, i dissabtes de 9 a 13 h, i a l'OAC de Les Torres de dilluns a divendres de 8.30 a 14 h a partir del 12 de setembre. També es podran demanar directament als serveis corresponents o bé descarregar els impresos a la pàgina web de l’Ajuntament de Rubí (www.rubi.cat), que també s’hauran de presentar a les OAC municipals.