Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les entitats andaluses de Rubí commemoren el Dia d’Andalusia a la ciutat L’alcaldessa participa en alguns dels actes que s’han organitzat durant el cap de setmana. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Les entitats andaluses de Rubí commemoren el Dia d’Andalusia a la ciutat

L’alcaldessa participa en alguns dels actes que s’han organitzat durant el cap de setmana.
La Coordinadora de Entidades Andaluzas de Rubí (CECAR) ha organitzat tot un seguit d’activitats durant aquest cap de setmana per tal de commemorar el Dia d’Andalusia a la ciutat. L’alcaldessa de Rubí, Carme Garcia, ha volgut adherir-se a aquesta celebració participant en alguns dels actes com l’ofrena floral de dissabte al monument de Blas Infante a la plaça d’Andalusia, on va dipositar el tradicional centre de flors acompanyada d’altres portaveus dels grups municipals representats al consistori i la paella popular que es va fer després al Parc de Ca n’Oriol.

A més, el mateix dissabte a la tarda, el parc de Ca n’Oriol va ser l’escenari de l’actuació dels grups flamencs i cors de les entitats de la Coordinadora i altres artistes convidats, com la Companyia de Javier Soriano “El sentío del compás” i Paco Candela, en un acte presentat per Toni Sevilla, responsable del programa Raíces del Sur de Ràdio Rubí. Els actes van acabar diumenge al matí amb el Dia de la convivència entre entitats andaluses de Rubí amb activitats infantils per als més petits.