Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les dues piscines de Rubí participen a la jornada 'Mulla't per l'esclerosi múltiple' diumenge 8 de juliol L’any passat 143 persones es van llançar simultàniament a la piscina de Can Rosés https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Les dues piscines de Rubí participen a la jornada 'Mulla't per l'esclerosi múltiple' diumenge 8 de juliol

L’any passat 143 persones es van llançar simultàniament a la piscina de Can Rosés

L’Ajuntament de Rubí s’adhereix un any més a la campanya Mulla't per l'esclerosi múltiple, que aquest any tindrà lloc a les dues piscines municipals, Can Rosés (de 8.30 a 14 h), i Duet Sports (de 9 a 14 h)

Totes les persones que vulguin participar en aquesta acció solidària i de sensibilització cap a l'esclerosi múltiple poden participant adreçant-se a qualsevol de les dues piscines on, a les 12 h, es farà la remullada col·lectiva simultània amb les 620 piscines participants a tot Catalunya.

A més d'aquest bany, també es pot col·laborar a la campanya amb l'adquisició de material de marxandatge que es trobarà a la venda en aquestes dues instal·lacions, com samarretes, tovalloles, bosses, etc. així com fent donacions.

L'any passat, a més dels 143 banyistes que van participar, també es van recaptar 385 euros per la venda de material i donacions diverses.