Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les dues piscines de la ciutat participen en la jornada Mulla’t per l’esclerosi múltiple diumenge L’any passat van participar 315 persones en la remullada col·lectiva que es fa a totes les piscines que participen al migdia. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Les dues piscines de la ciutat participen en la jornada Mulla’t per l’esclerosi múltiple diumenge

L’any passat van participar 315 persones en la remullada col·lectiva que es fa a totes les piscines que participen al migdia.
L’Ajuntament de Rubí s’ha adherit a una nova edició de la campanya Mulla’t per l’esclerosi múltiple que s’organitza aquest diumenge 10 de juliol, en què aquest any participen les dues piscines de la ciutat per primera vegada. Tots aquells ciutadans i ciutadanes que vulguin participar en aquesta acció de sensibilització social i de solidaritat amb totes les persones que pateixen esclerosi múltiple a Catalunya, que se celebra des de l'any 1994, hauran d’anar a la Piscina Municipal de Can Rosés de 9 a 14 h o al Centre Esportiu Municipal 25 de Setembre de 9.30 a 14 h.

A més de la tradicional remullada col·lectiva que es fan a les 620 piscines adherides de tot Catalunya a les 12 h, es poden fer unes braçades per intentar sumar quilòmetres nedats contra aquesta malaltia de forma simbòlica, o bé col·laborar amb la Fundació Esclerosi Múltiple amb l’adquisició de material de marxandatge de la campanya, com ara samarretes, tovalloles o bosses.

A la nostra ciutat, l’any passat un total de 315 participants es van llençar simultàniament a la piscina de Can Rosés a les 12 h i es van recaptar un total de 841 euros en la venda de material i donatius diversos.