Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les conselleres Montserrat Tura i Marina Geli han visitat Rubí La comissaria dels Mossos d'Esquadra i l'hospital han estat els punts de referència en aquestes visites. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Les conselleres Montserrat Tura i Marina Geli han visitat Rubí

La comissaria dels Mossos d'Esquadra i l'hospital han estat els punts de referència en aquestes visites.
La consellera d'Interior, Montserrat Tura, i la consellera de Sanitat, Marina Geli, han visitat Rubí. Durant la primera visita, l’alcaldessa, Carme García, ha estat acompanyada per la consellera Tura, la delegada del Govern i el director General de Seguretat, a banda dels regidors de l’Ajuntament de Rubí. Montserrat Tura ha qualificat les instal•lacions dels Mossos d’Esquadra a Rubí “de primer nivell, amb molta qualitat” i ha assegurat que estaran a punt l’1 de novembre per començar a funcionar.

L’Alcaldessa també ha rebut a la consellera Marina Geli en els terrenys on s’ha de construir l’Hospital de Rubí que també ha de donar servei a les poblacions de Sant Cugat i Castellbisbal. Geli s’ha referit a la idoneïtat dels terrenys on s’hi ubicarà el nou Hospital “que es van escollir de forma objectiva atenent els criteris d’ubicació, cost i possibilitats de l’entorn”. Un equipament que, segons ha explicat la consellera resoldrà el 80 % de les necessitats de 150.000 ciutadans de les 3 poblacions. L’Hospital “estarà a ple funcionament l’any 2009”, ha apuntat.

Més informació