Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les baixes temperatures es mantenen a Rubí La ciutat ha registrat aquesta matinada -6ºC de temperatura i durant el dia d'avui estarà en fase d'alerta per risc de precipitacions en forma de neu. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Les baixes temperatures es mantenen a Rubí

La ciutat ha registrat aquesta matinada -6ºC de temperatura i durant el dia d'avui estarà en fase d'alerta per risc de precipitacions en forma de neu.
Rubí és una de les poblacions catalanes afectades pel risc de precipitacions en forma de neu previst per al dia d’avui pel Servei Meteorològic de Catalunya a la comarca. La ciutat s’ha despertat aquest matí a una temperatura de -6 ºC i en alguns punts de les urbanitzacions encara es poden observar acumulacions de neu i glaç. L'Ajuntament de Rubí va activar ahir dimecres, 7 de gener, el pla Neucat tot i que no s'ha registrat cap problema d'accés a les urbanitzacions (les zones on la neu ha fet presència) ni cap incident

Per tal d’estar preparats davant del fred i les nevades, cal seguir els consells i recomanacions tant a casa com al cotxe. També és recomanable estar informat de les previsions meteorològiques i de l'estat de la xarxa viària.

Més informació sobre els consells de prevenció davant el risc de nevades, glaçades i onades de fred de la Generalitat de Catalunya en el marc del pla NEUCAT.