Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les aules d’estudi per a joves es traslladen a la nova biblioteca Estaran obertes del 31 de maig al 22 de juny amb el mateix horari de funcionament que a Torre Bassas. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Les aules d’estudi per a joves es traslladen a la nova biblioteca

Estaran obertes del 31 de maig al 22 de juny amb el mateix horari de funcionament que a Torre Bassas.
Les aules d’estudi que organitza anualment l’Ajuntament de Rubí es traslladen temporalment, pel període d’estiu que comença el pròxim 31 de maig i s’allargarà fins al 22 de juny, a aula d’estudi que hi ha ubicada al vestíbul de la nova Biblioteca, com a conseqüència de les obres de millora i rehabilitació de l’equipament juvenil Torre Bassas, que, previsiblement, s’iniciaran el pròxim mes de juny.

Aquest espai per estudiar, que el consistori habilita des de l’any 2005 durant dos cops l’any, per a aquells estudiants que no volen sortir de la ciutat per preparar els seus exàmens, ja que hi ha estudiants que en aquestes dates de l’any marxen a la universitat per poder fer-ho, mantindran el mateix horari que a l’anterior ubicació, de dilluns a divendres de 21 a 1 h i dissabtes i diumenges de 18 a 22 h.

Per a més informació, Servei de Joventut, Espai Jove Torre Bassas, C. Sabadell, 18-20, tel. 93 697 90 04, de dilluns a divendres de 17 a 21 h.