Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les aules d’estudi de Torre Bassas ja es troben obertes Aquest servei estarà disponible fins al pròxim 5 de febrer de 2010. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Les aules d’estudi de Torre Bassas ja es troben obertes

Aquest servei estarà disponible fins al pròxim 5 de febrer de 2010.
Un cop acabades les festes nadalenques, les aules d’estudi de la Torre Bassas que l’Ajuntament ofereix als joves per preparar-se la pròxima època d’exàmens tornen a obrir les seves portes.

A partir d'aquest dijous, 7 de gener, aquests espais, ubicats al carrer Sabadell 18-20, estaran disponibles per als estudiants que no vulguin sortir de la ciutat per preparar els seus exàmens, ja que hi ha estudiants que en aquestes dates de l’any marxen a la universitat per poder fer-ho. Fins al pròxim 5 de febrer, es podran utilitzar aquestes aules de dilluns a divendres de 21 a 1 h i dissabtes i diumenges de 18 a 22 h.

Des de l’any 2005, el Servei de Joventut organitza dues vegades a l’any aquestes aules d’estudi per complementar-les amb l’espai per estudiar que ofereix la Biblioteca Mestre Martí Tauler, que actualment es troba en fase de trasllat a les noves instal·lacions.

Per a més informació, Servei de Joventut, Espai Jove Torre Bassas, C. Sabadell, 18-20, tel. 93 697 90 04, de dilluns a divendres de 17 a 21 h.