Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les alumnes del SEFED de l’IMPES participen a la Fira d’empreses simulades Amb la seva participació en aquets esdeveniment han posat en pràctica els seus coneixements establint contactes comercials amb d’altres empreses. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Les alumnes del SEFED de l’IMPES participen a la Fira d’empreses simulades

Amb la seva participació en aquets esdeveniment han posat en pràctica els seus coneixements establint contactes comercials amb d’altres empreses.
Les alumnes del programa de Simulació d’Empreses amb Finalitats Educatives (SEFED) de l’Institut de Promoció Econòmica i Social (IMPES) de Rubí han participat aquest mes en la 9ª Fira Internacional d’Empreses Simulades, celebrada dins la Setmana de la Formació i el Treball Barcelona. Aquest programa de simulació d’empreses forma anualment a 60 alumnes amb una mitjana de 30 anys.

La participació de totes les alumnes que fan aquest curs ha propiciat poder activar i dinamitzar la metodologia pràctica d’aquesta formació administrativa en un entorn de simulació empresarial, mitjançant l’empresa simulada: Rubinetti, que es dedica a la comercialització d’aixetes i complements de bany. Durant els dies de la fira, les participants han establert contacte comercial amb més de setanta empreses i, pròximament, podran gestionar totes aquestes operacions comercials de compres i vendes (comandes, albarans, factures, possibles incidències,...), per posar en pràctica el lema “Aprendre treballant”, que és l’objectiu del dia a dia del curs.

A més, aquesta ha estat una oportunitat única per poder conèixer altres persones que s’estan formant amb la mateixa metodologia, sortint de l’entorn de l’oficina, i poder realitzar les gestions administratives d’una forma més pròxima a la realitat que es poden trobar quan comencin a treballar en una empresa.

Aquest esdeveniment ha estat organitzat per la Fundació Inform, una entitat sense finalitat de lucre que crea, consolida i transfereix productes formatius que faciliten la inserció laboral i la millora contínua, utilitzant la metodologia de la simulació d’empreses. En aquesta edició, més de cent empreses han estat representades, quaranta de les quals eren catalanes, trenta de la resta de l’estat i trenta-dues estrangeres, de països com Àustria, Brasil, Finlàndia, Itàlia, Romania, Rússia o Suïssa.